Ligde oynadığı son dört maçı kazanarak bir seri yakalayan Bordo-Mavili takımda teknik direktör Şenol Güneş'in oyuncularını uyardığı öğrenildi. Karabükspor'un geçen hafta Galatasaray'a farklı yenilmesinin kendilerini yanıltmaması gerektiğini belirten tecrübeli teknik adamın, "Karabükspor, değişim yaşayan bir takım. Bunun sıkıntılarını hissetmelerine rağmen kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip. Şayet dikkat etmezsek bir sürprizle karşılaşabiliriz" dediği öğrenildi.
Samsunspor maçında sahaya sürdüğü 11'den memnun olduğu belirtilen Şenol Güneş'in, sadece geçen hafta savunmanın ortasında görev verdiği Celustka'yı Karabükspor deplasmanında Safirbet değiştirebileceği ifade edildi.
Öte yandan Trabzonspor, ara transfer döneminde takıma takviye yapmayı düşünmüyor. Bordo mavili kulübün başkanı Sadri Şener, transferi lig sonuna kadar durdurduklarını belirterek, “Elimizde iyi bir kadro var. Formsuz isimler vardı, onlarda iyi oynamaya başladılar. Her şeyden önemlisi Türkiye’nin en iyi hocasına sahibiz. Beşiktaş maçına kadar takılmadan gidersek zirve yarışında çok şey değişir. Ara transferde oyuncu almayı düşünmüyoruz. Ancak teknik direktörümüz Şenol Güneş transfer yapmamız gerekiyor derse bunu da değerlendiririz” şeklinde konuştu.  

 

Editör: TE Bilişim