Tam 2.5 saat sahnede kalan şarkıcı, neredeyse Türkiye’nin her bölgesinden parçalar seslendirerek hayranlarını bir dakika oturtmadı. Trabzonspor’un Galatasaray’ın yenmesinden dolayı sahneye çıkar çıkmaz tebrik eden Sam, “Beşiktaşlıyım ama bugün Trabzonsporluyum. Galatasaray’ın bugün dertleri büyük” diyerek bu şarkıyı onlara gelsin diyerek, ‘Çile Bülbülüm’ü seslendirdi. Sırtı açık yeşil elbise giyen Sam, gece boyunca hem göze hem kulağa hitap etti.

Kazım Koyuncu’yu unutmadı

12 yıl önce hayatını kaybeden Karadeniz müziğinin efsane ismi Kazım Koyuncu’yu unutmayan şarkıcı, “Çok erken aramızdan ayrıldı. Ben ondan bir yaş küçüktüm ama şimdi kaç yaş büyük oldum. Kalpleri bir olan insanlar yukarıda buluşurlar. Yukarıda konser veririz, bende bir şarkı söylerim” diyerek sanatçının ‘Dido’ ve ‘İşte Gidiyorum’ parçalarını seslendirdi.

Şoray gibi söyledi

Sam, Türkan Şoray’ın Kadir İnanır’la başrolünü paylaştığı ‘Kara Gözlüm’ filminde söylediği ‘Azize’ şarkısını da söyledi. Şarkıcı, filmdeki gibi Şoray’ın tiplemelerini yaparak parçayı söyleyerek seyircide kendisine eşlik etti.

Şentürk’le düet

Kendisini izlemeye gelen Metin Şentürk’le Sam, düette yaptı. ‘Sen Beni Ömrünce Unutamazsın’ şarkısını söyleyen ikilinin yanına Leogrand Hotel’in sahibi Erol Avgören de gelerek, tebrik etti. Konserlerin sonlarına doğru ise şarkıcıya, otelin Marketing Manager’i Nalan Çayırbiçen de çiçek vererek teşekkür etti.  

Önce horon sonra halay

Sam, sahnede önce horon daha sonra ise halay çekerek renkli anlar yaşattı. Bir ara flüt çalan şarkıcı, daha sonra ise kaşıkla dans etti. Kendisini izlemeye gelen misafirleriyle yakından ilgilenen şarkıcı, salondaki tüm masaları dolaştı. Bu sırada Sam, hayranlarının fotoğrafı isteğini kırmayarak, biryan da şarkılarını söylemeye devam etti.

İstekleri geri çevirmedi

Konserin sonlarına doğru birçok istek alan şarkıcı, hiçbirini geri çevirmedi. Neşet Ertaş’ın, ‘Ahirim Sensin’ ve ‘Zahidem’ türkülerini seslendirerek programını bitirdi.

‘Repertuarımız çarşı pazar oldu’

Konserden sonra soruları yanıtlayan Sam, sevenlerini bir dakika oturmamasıyla ilgili, “İzleyicisi sayesinde. Aslında bir çeşit ayna görevi görüyorum. Nasıl enerjileri varsa, benden yansıyan o. Keyifli kalabalık vardı. Trabzonspor galibiyeti sonra birçok kişi Batum’a gelmiş. Kimseyi kırmak istemedim. Ne isterler söylemek istedim. Repertuarımız biraz çarşı pazar oldu. Metin Şentürk’e teşekkür ederim, düet yapmak keyifliydi” dedi. Neredeyse Türkiye’nin her bölgesinden şarkılarını ve türkülerini söyleyen Sam, “Ege ve Trakya bölgesini yetiştiremedik. Bir daha geleceğiz inşallah, o zaman hepsini söyleyeceğiz. Anadolu coğrafyasının, kültürüne, iklimine ve tarihine büyük hayranlık duyuyorum. Bende de şarkılara yansıyor” diye konuştu.

Bodrum’a yerleşebilir

‘Bodrum Masalı’ dizisinden oynayan Sam, “Sekiz yıl sonra oyunculuğa döneceksem böyle projeyle dönmek isterdim. Kalbime göre oldu her şey. Şahane bir ekibimiz var. Bu güzelliğin bir parçasını olduğum için mutluyum” şeklinde konuştu. “Bodrum’a yerleşir misiniz” sorusuna oyuncu, “Şimdilik Bodrum’da yaşıyorum. Ama dizi bir sene daha devam ederse kesin Bodrum’da kalacağım. Yerleşeceğim” dedi.

‘Diğeri aklımda kalıyor’

“Oyunculuk mu? Şarkıcılık mı?” sorusuna Sam, “Biri bir gözüm, diğeri diğer gözüm. Birini yapsam diğeri aklımda kalıyor. Müziği bireysel yapabilirim. Ama oyuncu için muhteşem bir ekibe ihtiyaç var” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim