Yeniden görülmeye başlanan şike davasında karar çıktı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım bütün suçlardan beraat etti. 
Beraat eden isimler Olgun Peker, Ali Kıratlı, İlhan Ekşioğlu, Korcan Çelikay, Mecnun Odyakmaz, Şekip Mosturoğlu, Serdal Adalı, Yusuf Turanlı, Cemil Turan, Tamer Yelkovan...
 
Öte yandan DVD ve tapelerin iptaline karar verildi.
 
Şike iddiaları nedeniyle 2011-2012 sezonunda Avrupa kupalarından çıkarılan ve ardından 2 yıl men cezası alan Fenerbahçe’nin nasıl bir yol izleyeceği gerekçeli karara göre şekillenecek.
  
Aziz Yıldırım söz aldı: Beraat istiyorum
 
Duruşmada son sözü sorulan Aziz Yıldırım kısa bir konuşma yaparak: "Burada 4 yıl 3 aydır onur mücadalesi yapıyoruz. Bu mücadelenin sona ermesini ve beraat istiyorum." dedi.
 
İlhan Ekişoğlu, Ali Yıldırım ve Serdal Adalı, beraat istediğini açıkladı. Olgun Peker ise "Bu davanın başlangıcı komplo. Ben yaşadıklarımdan bunu biliyorum." diye konuştu.
 
Konuşmamış sanıklar ve avukatları son beyanlarını yaptı. Savcı mütaalası doğrultusunda beraat talep etti. 
 
Trabzonspor avukatı, savcının mütaalasına itiraz etti
 
Mahkemede söz alan Trabzonspor avukatı savcının mütaalasının doğru olmadığını söyleyerek itiraz etti.
Savcı, 5 Ekim'de yapılan duruşmada, Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu tüm sanıklar hakkında, "şike", "suç örgütü kurmak" ve "üye olmak" suçlarından beraatlerini istemişti.