Şike zanlısı Aziz Yıldırım, yargılanma sürecinde Trabzonspor'a iftiralar atmaya devam ediyor. Sikeden ceza alan ve Trabzonspor'un 2010-2011 sezonu kupasını çalan Aziz Yıldırım, Trabzonspor'un eski TFF başkanı Levent Bıçakçı ile ilgili parasal ilişkilerin olduğu iftirasını atarak şu ifadelere yer verdi;

"Trabzonspor'un, eski federasyon başkanı Levent Bıçakçı ile parasal ilişkileri var. Bıçakçı, Tahkim Kurulu üyesi. Kısa sürede bazı gelişmeler bekliyoruz. Olduğu zaman daha değişik konuşuruz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin geldiği noktanın kendilerine gurur verdiğini belirten sarı-lacivertli kulübün başkanı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"3 Temmuz'u unutmadık. Herkesin çıkacak karara saygı göstereceğini biliyoruz. Şikeyi bu ülkeye sokanların rahatça suçlamaları beni çok üzüyor. Başka kulüplerin, camiaların üzerine gidip 'onlar bunu yaptılar, şöyle oldu' demedik. 2006, 2009 ve ben cezaevindeyken 2012'de şampiyonluğu son maçta kaybettik. Bu camia üç defa son maçta şampiyonluğu kaybetti. Eğer bu operasyonları bu camia yapsaydı, son maçlara kalmazdı. İnşallah gelecek sezon da son maça kalmadan şampiyon olacağız."
Editör: TE Bilişim