İki sezon önce 4 büyüklerin gündeminden düşmeyen ve Türk futbolunun geleceği parlak oyuncularından gösterilen İshak Doğan, geri döndüğü eski takımından ayrıldı. 

Beklentileri karşılayamadı

2013/2014 sezonunda gösterdiği performansla büyük takımların radarına giren ve sezon sonu 2,5 milyon euro karşılığında Trabzonspor'a transfer olan İshak, burada beklentileri karşılayamamıştı. 
Daha sonra kiralık olarak Eskişehirspor'a giden oyuncu, yeniden Trabzonspor'a dönmüş, ardından da bedelsiz olarak eski takımı Karabükspor'a transfer olmuştu. 
25 yaşındaki başarılı sol bekin Karabükspor'dan da ayrıldığı ve takım aradığı öğrenildi. 

Huyundan vazgeçmedi

İki sezon önce Bordo-Mavili takıma 2 milyon 850 bin Euro ve Aykut Akgün karşılığında transfer edilen ancak hiçbir şey üretmeyerek kısa sürede gözden düşen, geçen sezonun başında kadro dışı bırakılmasına rağmen, bir sezon yattığı yerden para kazanan İshak, nihayet bu sezon gönderilmişti. Bordo-Mavili kulüpten 300 bin lira ekstra para alarak sözleşmesini fesheden İshak, eski takımında da tutunamadı

Orada da sorun yarattı

Bu futbolcunun yeniden gittiği Demir Çelik Karabükspor’da büyük patlama yapacağını düşünülüyordu. Bu takımın kampına katılan İshak Doğan, kısa süre içinde yarattığı sorunlarla teknik kadroyu bezdirdi. Oyuncunun idmanlara kendisini vermemesi, sürekli olarak sıkıntı yaratmasıyla birlikte süresiz kadro dışı bırakılmanın yolunu açtığı ifade edildi.