Riva'da yer alan TFF'nin merkezine gelen Bakan Kılıç'ı, TFF Başkanı Demirören ve yöneticiler kapıda karşıladı. Bakan Kılıç, Demirören ve Gümüşdağ, yaşanan olayları masaya yatırmak için toplantı odasına geçti.

TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, yönetim kurulu üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu, Mustafa Beyazlı, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı Mesut Hoşcan da toplantıya katıldı.

Toplantının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, şu açıklamayı yaptı:

"Kulüplerle konu hakkında bilgi vereceğim. Bu olaydan sonra Türk futbolunun çok daha kenetlenerek ve azimli yürüyeceği bir değerlendirme olacaktır. Sorunları masaya açıkça konuşacağız. Özeleştirimizi de yapacağız. İnanıyorum ki Türk sporu ve Türk futbolu bu olaydan güçlenerek çıkacak. Herkese düşen görevler var. Buna göre çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm başkan ve temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Fenerbahçe Spor Kulübü'ne yapılan saldırı tüm Türk futboluna yapılmıştır. Tek yürek olarak buna karşı duracağız. Yolumuza bu şekilde devam edeceğiz."

KULÜP BAŞKANLARI İLE GÖRÜŞÜLÜP KARAR AÇIKLANACAK

Bu toplantının ardından Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden kulüplerin başkanları, TFF Merkezi'nde Bakan Kılıç, Demirören ve Gümüşdağ ile bir araya gelecek. Taraflar, yaşanan saldırı sonrası lig ve kupa maçlarının ertelenip ertelenmeyeceğini ve olayın bir daha yaşanmaması için alınacak tedbirleri görüşecek. Toplantının ardından basın açıklaması yapılacak.