Trabzonspor izleme komitesini transfer dönemi geldiğinde bırakarak Mersin İdman Yurdu'na giden Giray Bulak'ta Mersin İdman Yurdu'na çare olamadı.

Süper Lig'in 30. haftasında Kardemir Karabükspor ile Mersin İdman Yurdu karşı karşıya geldi. Düşme potasını yakından ilgilendiren mücadeleyi Karabükspor 1-0 kazanarak üç puana uzanan taraf oldu ve rakibini Süper Lig'in dışına itti.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında ligde zor günler geçiren iki ekip Karabükspor ile Mersin İdman Yurdu karşı karşıya geldi.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Karabükspor 1-0 kazanarak altın değerinde üç puanı hanesine yazdırmayı başardı. Bu sonucun ardından sonuncu sırada bulunan Mersin İdman Yurdu'nun küme düşmesi matematiksel olarak kesinleşmiş oldu.

Karşılaşmada Karabükspor'a üç puanı getiren tek golü 74. dakikada LuaLua kaydetti. Öte yandan mücadelenin 59 ve 61 dakikalarında Karabükspor adına LuaLua ve İlhan Parlak'ın üç topu direkten döndü.

Bu sonucun ardından Karabükspor, ligde puanını 37'ye çıkartarak düşme potasında rahat bir nefes aldı. Mersin İdman Yurdu ise 21 puanda kaldı ve ligin son sırasında kaldı.

Editör: TE Bilişim