TFF Trabzonspor'a yönelik komplo iddiasını inkar ediyor.

Araştırma Yazar Talip Doğan Karlıbel'in TFF, Kulüpler Birliği, İlhan Cavcav üçgeninde Trabzonspor'a yönelik komplo kampanyası ile ilgili Futbol Federasyonu resmi internet sayfasından açıklama yaparak iddiaları yalanladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ile Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav arasında geçtiği iddia edilerek bir sosyal paylaşım sitesinden yapılan yayınlar, tümüyle hayal ürünüdür.

Başkan Demirören, konumu, yetkisi, sorumluluğu ve duyarlılığıyla her kulübe eşit mesafede durmaktadır. Türk futbolundaki saygın yeri ve kurulduğundan bu yana üstlendiği misyonuyla Trabzonspor'un önemli bir değer olduğunu her defasında vurgulamaktadır.

Kaos yaratmayı hedefleyen, kurumları ve kişileri yıpratmaya çalışmaktan öte amacı olmayan bu ucuz senaryo müelliflerinin, futbol ailesini bölmeye, Trabzonspor camiasını kışkırtmaya çalışan yaklaşımları karşısında, Türkiye Futbol Federasyonu da Başkan Yıldırım Demirören de her türlü hukuki ve cezai talepleri içeren dava haklarını kullanacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Türkiye Futbol Federasyonu" denildi.

Editör: TE Bilişim