22 Mayıs’ta Süper Lig’in ‘can alıcı’ son hafta maçları, 25 Mayıs’ta ise kupa finali varken Türkiye Futbol Federasyonu, 22 Mayıs tarihine İngiltere ile hazırlık maçı koydu.

TFF dün yaptığı açıklamada 22 Mayıs 2016 Pazar günü İngiltere'yle bir hazırlık maçı oynanacağını, İngiltere'nin Manchester kentinde yer alan City of Manchester Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın başlama saatinin ise daha sonra açıklanacağını duyurdu. Ancak o tarihteki lig ve kupa maçlarının programını görenler, "TFF, fikstüre bakmadı mı?" yorumlarını yaptı.

Süper Lig varken bir de Milli maç 
Süper Lig'de 34. hafta maçları, İngiltere ile yapılacak hazırlık maçı ile aynı tarihe denk geliyor. 22 Mayıs Pazar günü Süper Lig'in son hafta maçları oynanacak. Ancak TFF bu fikstürü görmezden gelerek, İngiltere maçını 22 Mayıs tarihine aldırdı. Bu durum 'skandal' olarak nitelendirildi.

25 Mayıs'ta da kupa finali var!
Bu arada Ziraat Türkiye Kupası finali 25 Mayıs Çarşamba günü oynanacak. Ligin son bölümünde A Milli Takım'ın 22 Mayıs Pazar günü İngiltere ile oynayacağı karşılaşmanın kadrosuna kimlerin çağrılacağı şimdiden merakla beklenmeye başlandı.