Kahpeler alaşağı edildi! Halkımız, adeta bir demokrasi destanı yazdı; gece devletini kurtardı, gündüz işine gitti. Vatan aşkımızı test etme girişimi hüsranla bitti. İçimizdeki alçaklar, nöbetini tuttuğumuz bu kutsal topraklara operasyon yapılamayacağını bir kez daha anladı! Dışarıdaki düşmanın ise gözü korktu! Demokrasi kazandı, Türk milleti kazandı...

Fetö'cü faşist kalkışmanın ardından tarihe geçecek mesajlar yağdı. Spor dünyası da sessiz kalmadı. İki günde binlerce paylaşım yapıldı. Yerli-yabancı birçok sporcu çok önemli mesajlar verdi. Beşiktaşlısı, Fenerbahçelisi, Galatasaraylısı, Trabzonsporlusu... Tolga'sı, Ertuğrul'u, Datome'si, Santos'u... Farklı renkler ortak ses üretti. Türk olan ya da olmayan, tüm duygular birleşti, inançlar kenetlendi... Hak kazandı, hukuk kazandı...

TOLGA ZENGİN: GEÇTİ ARTIK O GÜNLER
"Türk Milleti'nin gücünü, aklını, ferasetini dışarıdan anlayamazsınız! Ekmeğimizi, yemeğimizi bölüşürüz ama şehitlerimizin kanıyla sulanmış bu kutsal vatan toprağımızı kimseyle bölüşmeyiz. Türkiye üzerinde plan yapanlar, uygulayabileceğini zannedenler bilsin ki, geçti o günler!

ERTUĞRUL TAŞKIRAN: YÜCE ALLAH BiRLiĞiMiZi DAiM ETSiN
"Bir ablamın eşi polis, bir ablamın eşi asker. Ne askerimden vazgeçerim ne polisimden. Kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışan zalimler kimse, önce Allah, sonra da Yüce Türk Adaleti cezasını versin. Yüce Allah birliğimizi dirliğimizi daim eylesin."

LUIGI DATOME: KORKMUYORUM
"İstanbul'a dönmekten korkmuyorum. Tüm bu olaylar kararımı değiştirmez. Çok şükür herkes güvende."

HELAL SANA ANDRE SANTOS
Boluspor'un yeni transferi eski Fenerbahçeli Andre Santos, omuzuna Türk bayrağı asarak milli iradeye sahip çıkma yürüyüşüne katıldı.

YUSUF ERDOĞAN: BİZİ BİZE DÜŞÜRME ALLAHIM.
Editör: TE Bilişim