Tolga Zengin'in annesi Melek Zengin 52 yaşında hayata gözlerini yumdu. Uzun süre İstanbul'da kanser tedavisi gören Melek Zengin, bir süre önce Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Onkoloji Bölümü'ne sevk edilmişti. Trabzon'da tedavisi süren Melek Zengin, bugün saat 14.55'te vefat etti.

HAVALİMANINDA AİLESİ KARŞILADI
KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Üzücü bir durum. Böyle bir ölümün ardından konuşmak çok zor. Tüm yakınlarının ve dostlarının başı sağolsun. Takip ettiğimiz bir hastaydı. Tedavisi için elimizden gelen tüm çabayı sarfettik. Sonuç itibarıyla hastamızı kaybettik. Son bir haftadır ağır bir tablo içindeydi. Beklediğimiz bir durumdu. Tolga'ya da annesinin durumuyla ilgili sık sık bilgi veriliyordu" dedi.
Milli kaleci, teknik direktör Bilic'ten dün izin alarak annesinin yanına hastaneye gitmişti. Annesini ziyaret edip uçakla İstanbul'a dönen Tolga'nın acı haberi alınca yeniden Trabzon'a döndü. Uçakla Trabzon'a gelen Tolga'yı havalimanında ailesi ve arkadaşları karşıladı. Bir hayli üzgün olduğu gözlenen Tolga'yı burada ailesi teselli etmeye çalıştı. 

TÜM TAKIM ÖZEL UÇAK İLE TRABZON'A GİDECEK
Bu arada Tolga'nın Beşiktaş'ta ki takım arkadaşları, teknik heyet , yöneticiler ve kulüp çalışanları ise yarın özel bir uçak ile Trabzon'a gelmeyi planlıyor. Tolga'nın annesi Melek Zengin'in cenaze töreni için tüm takım özel uçak bulunduğu takdirde, Trabzon'a gidip, akşam İstanbul'a dönecek.

CENAZE YARIN İSKENDERPAŞA'DA
Tolga'nın annesi Melek Zengin'in cenazesi ise son açıklanan tarihe göre yarın İskenderpaşa Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı ile toprağa verilecek. 
Editör: TE Bilişim