Yapılan ziyarette Hakemler ve Kulüplerle ilgili sorunlar görüşüldü ve önümüzdeki günlerde yeni oyun kuralları ve sorunlarla ilgili bütün spor bileşenlerinin katılacağı bir toplantının yapılması kararlaştırıldı.

MHK Üyesi Ali Can Lakot ASKF’nin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini,güzel çalışmalara imza attıklarını belirterek Trabzon olarak birlikte hareket ederek sorunların ortadan kalkmasını sağlayabiliriz ifadelerini kullandı.

ASKF Başkanı Cahit ERDEM  yaptığı konuşmada Trabzon’da iletişim içerisinde olunarak bazı sorunların üstesinden gelebileceklerini ayrıca Hakemler,Kulüpler kısacası bütün paydaşlar spora hizmet ediyorlar.Bir araya gelerek sorunları en azından Trabzon’da çözme adına bir hareket başlatabiliriz diyerekten yeni görevlerinde başarılar diledi.

Öte yandan ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri MHP İl ve İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Trabzon’da spor tesisleri ve kulüplerin sorunları, Trabzonsporun bugünkü geldiği durumla ilgili sohbette bulunuldu.

MHP İl Başkanı Nihat Birinci ''ASKF’nin Trabzon’da en güçlü Sivil Toplum Örgütlerinden biri olduğunu Trabzon’da gerek şehir duyarlılığı gerekse sportif anlamda güzel faaliyetlerde bulunduklarını söyleyerek; yaptığınız çalışmaları yakında takip ediyoruz.Trabzonspor Trabzon şehrinin Amatör takımlarından ve alt yapısından gelecek futbolculara şans verirse başarıya ulaşır'' ifadelerini kullandı.

ASKF Başkanı Cahit Erdem ise ''Trabzon’da alt yapıdan yüzlerce sporcu yetişiyor ama gerek 1461 Futbol Takımın’da gerekse Trabzonspor’da bu yeteneklere şans verilmeli,önümüzdeki günlerde Yavuz Selim Futbol Sahasıyla ilgili planlama gündeme gelecektir.Demokrasimizin vazgeçilmez unsuru olan siyasi partilerimizden bu konuda destek istiyoruz'' dedi.Ziyaretteki sıcak ve içten karşılama için teşekkür ederek, yeni oluşan il ve ilçe yönetimlerine başarılar diledi.