Trabzonspor'un altyapısından yetişen, bir süre A takımında da forma giyen, daha sonra birçok Süper Lig ekibinde başarıyla oynadıktan sonra teknik direktörlüğü seçen Metin Bak, üç gün önce kriz geçirerek Ahi Evren Kalp ve Damar Hastanesi’ne kaldırıldı. Geçen sezonun ikinci yarısından itibaren 1461 Trabzon takımında Hüsnü Özkara’nın yardımcılığı görevine getirilen ve aynı zamanda TÜFAD Başkan Yardımcısı olan Metin Bak’a anjiyo yapılırken, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. 

DİYADİN VE AKÇAY DA KRİZ GEÇİRDİ

Trabzon’da futbol dünyası Metin Bak’ın durumunu konuşurken, ardından yine Trabzonspor altyapısında forma giyen, futbolu bıraktıktan sonra teknik direktör olarak Bordo-Mavili kulüpte uzun yıllar görev alan Selçuk Akçay da kalp krizi teşhisiyle KTÜ Farabi Hastanesi Tıp Fakültesi yoğun bakımına kaldırılarak, koroner yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Akçay'dan sonra Selahattin Diyadin de kalp krizi teşhisiyle birlikte Ahi Evren Kalp ve Damar Hastanesi’nin yoğun bakım servisine yattı. Üç gün içinde Trabzonspor orijinli 3 teknik direktörün kalp krizi geçirmesi üzüntü yaratırken, Bak, Akçay ve Diyadin'in bir an önce sağlıklarına kavuşmaları dileğinde bulunuldu.