"Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 16'sı tutuklu 93 sanık açılan davanın 12. duruşması görülüyor.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda faaliyet gösteren İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, Aziz Yıldırım, Olgun Peker, İlhan Ekşioğlu ve Tamer Yelkovan'ın da aralarında bulunduğu 15 tutuklu sanık katıldı. Tutuklu sanık Abdullah Eker, rahatsız olduğu gerekçesiyle duruşmaya gelmedi.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, eski futbolcu Cemil Turan, Alaeddin Yıldırım, Serkan Acar, Mehmet Yenice ve Yavuz Ağırgöl'ün de aralarında bulunduğu 10 tutuksuz sanık da duruşmada hazır bulundu.

Aziz Yıldırım'ın savunması sırasında söz alan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in avukatı, "Bu savunma hukuka aykırı fakat umarım Aziz Yıldırım, Trabzonspor maçına gider. Sayın Yıldırım dilerse, Trabzonspor ile ilgili suç duyurusunda bulunabilir" dedi. Aziz Yıldırım ise bu sözlere "Hayatım boyunca bir daha Trabzon'a gitmem diyerek cevap verdi.