Trabzonspor ile adı anılan genç yetenek Kasımpaşa'ya transfer oldu

Kasımpaşa Kulübü, Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Stuttgart’ta forma giyen ve adı Trabzonspor ile de anılan Tunay Torun ile anlaşmaya vardı. Transferle ilgili konuşan Kasımpaşa Kulüp Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, "Anlaşmaları yaptık. Transfer sezonunun açılmasıyla resmi imzalar atılacak" diye konuştu. 

Tunay Torun'un Kasımpaşa'ya transferi noktasında İstanbul'da yer almalarının önemine değinen Öksüz, "Transfer konusunda istanbul takımlarına göre daha şanslıyız. Kasımpaşa'da artık İstanbul'un büyük kulüplerinden biri. Tunay'da tercihini yaptı anlaştık" diye konuştu. 

Türk Milli Takımlarının çeşitli yaş kategorilerinde toplam 58 maça çıkan 23 yaşındaki Tunay, A Milli Takım formasını 4 resmi maçta terletti. Gurbetçi oyuncu, A milli formayı 7 kez de özel maçta giydi.

Profesyonel futbol kariyerine Saint Pauli’de başlayan orta saha oyuncusu, Hamburg ve Hertha Berlin takımlarında oynadı. Bundesliga’da toplam 56 maça çıkan Tunay Torun, 6 gole imza attı. Gurbetçi futbolcu, bu sezon Stuttgart’la hiçbir lig maçında süre alamadı.
Editör: TE Bilişim