Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında uygulanmaya başlanılan Süper CentilmenLig'de, 27. hafta tamamlandı. Son 3 haftayı zirvede tamamlayan Gençlerbirliği liderliğini sürdürdü. Süper CentilmenLig'de Galatasaray ikinci sırada yer alırken, Trabzonspor'da yükselerek üçüncü sıraya yerleşti.

Süper CentilmenLig'de, Spor Toto Süper Lig'in 18 - 34. hafta müsabakaları ile Spor Toto Süper Lig Play-off grubu maçları birlikte hesaplanacak. Bu periyotta, her kulübün toplam ceza puanı, oynadığı maç sayısına bölünecek. Elde edilecek ortalamanın sıralanması sonrasında, en az ceza puanına sahip olan kulüp 2011-2012 sezonu Süper CentilmenLig Şampiyonu olacak. Süper CentilmenLig Şampiyonu, buna ilişkin bayrağı bir sezon boyunca stadyumunda takma hakkını elde edecek.

Süper CentilmenLig Şampiyonu 4 milyon TL'lik para ödülünü de kazanırken, ikincisi 2 milyon TL, üçüncüsü de 1 milyon TL'lik para ödülünün sahibi olacak.

27. Hafta Puan Durumu

Bank Asya 1.Lig lideri Kayseri Erciyesspor

Tüm profesyonel liglerde başlatılan CentilmenLig, Bank Asya 1.Lig'de de "1.Lig CentilmenLig" adıyla uygulanıyor. Kayseri Erciyesspor 22.haftayı da lider olarak kapattı.

Uygulamada, ligin 18-34. hafta müsabakaları ile Bank Asya 1.Lig Netspor Play-off maçları hesaplanacak. Bu periyotta, her kulübün puanı, oynadığı maç sayısına bölünecek. Elde edilecek ortalamanın sıralanması sonrasında, en az ceza puanına sahip olan kulüp 2011-2012 sezonu Bank Asya 1.Lig Şampiyonu olacak. CentilmenLig'de Bank Asya 1.Lig Şampiyonu olan kulüp 1 milyon liralık para ödülünü kazanacak.

2.Lig CentilmenLig'de lider Kızılcahamamspor

Spor Toto 2.Lig'de de "2.Lig CentilmenLig" adıyla yapılan uygulamada Kızılcahamamspor haftayı lider olarak tamamladı.

Uygulamada Spor Toto 2.Lig'in 18 - 34. hafta müsabakaları ile Spor Toto 2.Lig Play-off maçları hesaplanacak. Bu periyotta, her kulübün puanı, oynadığı maç sayısına bölünecek. Elde edilecek ortalamanın sıralanması sonrasında, en az ceza puanına sahip olan kulüp 2011-2012 sezonu 2.Lig CentilmenLig Şampiyonu olacak. CentilmenLig'de Spor Toto 2. Lig Şampiyonu olan kulüp 500 bin liralık liralık para ödülünün sahibi olacak

3.Lig CentilmenLig'de lider Erganispor

Spor Toto 3.Lig'de "3.Lig CentilmenLig" adıyla yapılan uygulamada 25. haftayı Erganispor lider olarak tamamladı.

Uygulamada, Spor Toto 3.Lig'in 20 - 38. hafta müsabakaları ile Spor Toto 3.Lig Play-off maçları hesaplanacak. Bu periyotta, her kulübün puanı, oynadığı maç sayısına bölünecek. Elde edilecek ortalamanın sıralanması sonrasında, en az ceza puanına sahip olan kulüp 2011-2012 sezonu 3.Lig CentilmenLig Şampiyonu olacak. CentilmenLig'de, Spor Toto 3. Lig Şampiyonu olan kulüp 250 bin liralık para ödülünü kazanacak.