Camianın birçok kanadından katılımın sağlanmasının çok anlamlı olduğunu belirten Mahmut Aksu, "Ben yönetimden ayrılmak için Sadri Şener'den izin isterken en az faal yöneticiler kadar çalışacağım sözünü verdim. Yapıyorum da. Başkanla birçok mevcut yöneticiden fazla temastayım, fikir alış-verişi yapıyoruz. Bunun en büyük sebebi camianın ayrışmaya değil, birleşmeye olan ihtiyacı. Eski bakanımız, şehrimizin belediye başkanı, siyasiler, eski yöneticiler, yeni yöneticiler, hukukçular ve camiamızın önde gelen isimleri bir aradaydı dün. Süreci değerlendirdik. Neler yapıldığını, gelinen noktayı ve beklentilerimizi konuştuk. Bu organizasyondaki en büyük amacımız işin takipçisi olduğunu camiamıza göstermektir. Çalışıyoruz, siz merak etmeyin demektir. Çünkü Trabzonspor camiası şu ana sustu, sessizliğini koruyor haklarının savunulduğunu düşünerek yapıyor bunu. Hakkını da alacağı inancıyla yapıyor hepsini. Ancak son noktada hakkımızın yendiği ortaya çıkarsa o zaman aynı tavır sürmez" dedi.

Demirören'e güvenmiyor

Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e de güvenmediğini belirten Aksu, "Bu fikrimi Sayın Başkan Sadri Şener ile de paylaştım. Şu ana kadar çoktan verilmesi gereken karar hep ertelendi, yine Bahis Siteleri öyle olacak diye düşünüyorum. İnşallah yanılırım" ifadelerini kullandı.

"Kadıköy'ü görene kadar"

Trabzonspor için çok büyük önem taşıyan ve oynanmasına kısa bir zaman kalan Fenerbahçe maçı için de Aksu çarpıcı ifadeler kullandı: Yönetimdeyken şöyle bir karar almıştık, gelen her takımı havalimanından başlayarak karşılayacağız, ağırlayacağız diye. Yaptık da. Ancak ne zaman Kadıköy'e gittik, orada Başkan Aziz Yıldırım'ın tavrını gördük bu duygumuz değişti. Yakında Fenerbahçe maçı var. Her ne kadar bize takınılan tavırlar aklımızdan çıkmasa da yine iyi karşılamamız gerekiyor. Bu Trabzonspor ve Trabzonlu adabı için olacak.

Editör: TE Bilişim