Sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmasına rağmen geçtiğimiz hafta Karademir Karabükspor deplasmanında beklenmedik bir yenilgi alan Trabzonspor, 22. hafta maçında yarın sahasında Eskişehirspor'u ağırlayacak.
Kardemir Karabük yenilgisiyle lig sıralamasında da 33 puanla 6. sıraya düşen Karadeniz ekibi, play-off hedefi yolunda Eskişehirspor maçını mutlak kazanmak istiyor. Bordo - mavililer, Asbaşkan Nevzat Şakar'a yönelik silahlı saldırının şokunun gölgesinde çıkacağı müsabakayı kazanarak sıkıntılı günler geçiren camiayı sevindirmeyi hedefliyor.
ESKİŞEHİR MÜCADELESİ GEÇEN YILIN RÖVanŞI OLARAK GÖRÜLÜYOR
Trabzonspor ile Eskişehirspor müsabakası iki takım ve camia için ayrı bir önem de taşıyor. Bordo - mavili camiada Eskişehirspor'un geçtiğimiz sezon kaybedilen şampiyonluğunun sorumlularından görüldüğü için müsabakaya ayrı önem veriliyor.
Karşılaşmanın bir başka Betticket özel anlamı da Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın daha önce görev yaptığı Trabzonspor'a karşı ilk maçına çıkacak olması. Yanal ile ligde henüz galibiyeti bulunmayan kırmızı - siyahlıların da zorlu Trabzon deplasmanından puan ya da puanla dönmek istemesi maçın önemini bir kat daha artırıyor.
Trabzonspor'da bu zorlu müsabaka öncesi Milli Takım kampında bulunan Zokora ile tedavileri devam eden Tayfun ve Vittek dışında eksik bulunmuyor. Sakatlığı nedeniyle son iki maçta forma giyemeyen Glowacki'nin ise bu maçta ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.
Trabzonspor'un Muhtemel 11'i
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 18.00'de başlayacak olan müsabakayı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Abitoğlu'ın yardımcılıklarını Bülent Gökçü ve Ali Saygın Ögel yapacak.
Trabzonspor'un maça şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor: Tolga, Celutska, Giray, Glowacki, Cech, Colman, Serkan, Alanzinho, Halil, Olcan ve Burak.

 

Editör: TE Bilişim