Samsunspor galibiyetiyle çıkışı sürdürmek istiyen bordo mavili takımda teknik direktör Şenol Güneş, sahaya ideal 11'ini sürecek. Tecrübeli teknik adam, ligde play – off grubu içerisinde yer almak istediklerini belirterek, "Bu nedenle Samsunspor engelini geçmeliyiz. Önemli olan istediğimiz futbolu oynamak. Bunu başardığımız taktirde istediğimiz sonucu almamız daha kolay olur" dedi.

BURAK GOLLERİNE DEVAM ETMEK İSTİYOR

Bordo mavili forma altında attığı 19 golle kariyerinin en başarımı dönemini geçiren Burak Yılmaz, gollerine devam etmek istiyor. Burak, önemli olanın attığı goller değil, takımın galip gelmesi olduğunu belirterek, "Gol atmak tabi ki bir forvet oyuncusu için oldukça önemli. Ama ben goller dışında da takımıma katkı sağlamak istiyorum. Şu ana kadar attığım goller takım oyununun bir parçası. Arkadaşlarım beni iyi tanıyor ve ne tarz goller atabileceğimi biliyor. Dolayısıyla işimi kolaylaştırıyorlar. Onlarla birlikte gollerime devam etmek istiyorum" diye konuştu.

SAMSUNSPOR İLE 50. RANDEVU

Trabzonspor yarın sahasında ağırlayacağı Samsunspor ile Venüsbet 50. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 49 maçta bordo mavili takım 28, Samsunspor ise 11 galibiyet elde ederken 10 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor rakip filelere 86 gol gönderdi, kalesinde 43 gol gördü.

DENKTAŞ İÇİN BAŞSAÐLIÐI MESAJI YAYINLANDI

Trabzonspor kulübünden yapılan açıklamada, KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın hayatını kaybetmesi nedeniyle yaşanan üzüntü vurgulandı. Siteden yapılan başsağlığı açıklamasında şu görüşlere yer verildi: 

"KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Denktaş'a Yüce Allah'tan rahmet, yavru vatanımız Kıbrıs halkı ve ulusumuza başsağlığı dileriz."

LEFTER UNUTULMADI

Öte yandan siteden, Fenerbahçe ve Milli Takımın eski oyuncularından Lefter Küçükandonyadis'in yaşamını yitirmesinden dolayı başsağlığı mesajı yayınlandı. Siteden yapılan açıklamada," Lefter Küçükandonyadis'in yaşamanı yitirmesini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Küçükandonyadis'e Allah'tan rahmet, ailesine, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne ve Türk futbol camiasına başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

TRABZONSPOR'UN SAMSUNSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'İ ŞU ŞEKİLDE

Tolga – Celustka, Giray, Mustafa, Cech – Serkan, Colman,Alanzinho,Olcan – Halil, Burak

SAKATLAR: Glowacki, Vittek, Tayfun

CEZALI: Yok

BİLET FİYATLARI: Maraton: 25 TL, Kapalı kenar: 50 TL, Kapalı orta: 60 TL, VIP: 150 L, VIP Özel: 400 TL, Misafir takım seyirci tribünü: 25 TL.

Yunus Emre SEL/TRABZON