Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan Fenerbahçe maçında çıkan saha olaylarından dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 2 maç seyircisiz oynama cezasına çarptırılan Trabzonspor, Tahkim Kurulu'na gitti.
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan maçta çıkan saha olayları nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezasına alan Trabzonspor, bir süredir PFDK tarafından verilen cezasının adil olmadığını dile getiriyordu. Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe - Galatasaray maçından örnekler vererek PFDK'nın verdiği cezasının ağır olduğunu hemen her fırsatta ifade eden bordo-mavili yöneticiler, cezanın indirilmesi için ilk resmi adımı attı ve Tahkim Kurulu'na başvurdu.
Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener de yaptığı açıklamada, PFDK tarafından verilen cezanın Tahkim Kurulu tarafından indirilmesini beklediklerini dile getirdi.
Fenerbahçe maçında çıkan saha olayları nedeniyle Süper Final'deki Beşiktaş ve Galatasaray maçlarını kadın ve çocuk seyircilere karşı oynayacak olan Trabzonspor'un başvurusunu değerlendirmeye alan Tahkim Kurulu, nihai kararını cuma günü açıklayacak.

Editör: TE Bilişim