Trabzonspor'un bu akşam 20:00'da Gençlerbirliği ile oynayacağı müsabakada 19 Mayıs Stadı'nın kapıları saat 18.00'de açılacak. Maçta 766 polis, 350 özel güvenlik olmak üzere toplam 1116 personel görev yapacak. Bordo-Mavililer bu karşılaşmada beyaz forma ile mücadele edecek.

TARAFTARA SON UYARI

Öte yandan Trabzonspor resmi sitesinden yapılan açıklamada taraftarlara son bir uyarı yapıldı. Bordo-Mavililerin sitesinden yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi;

"Takımımızın bu sezon oynadığı müsabakalarda taraftarlarımızın yaktığı Sekabet meşaleler ve rakip takım veya takımlara yönelik kötü tezahüratları kulübümüzün ciddi oranda ceza ödemesine neden olmuştur. Bu cezalar her tekrarda katlanarak artmakta ve sonuç olarak daha da ağır boyutlar kazanmaktadır. Ayrıca bu cezaların kulübümüze getireceği zararların yanı sıra, sebebiyet verenler de çok ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacaklardır.

Tüm taraftarlarımızdan konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımızı maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz."