Trabzonspor'un bu sezon en pahalı transferi olan Adrian, teknik direktör Şenol Güneş tarafından performansı nedeniyle yedek kulübesinde oturtuluyor. En son Türkiye Kupası'nda İstanbul Güngörenspor maçında ilk 11'de sahaya çıkarak 90 dakika oyunda kalan Adrian, daha sonra ilk 11'de görev alamadı. Polonyalı oyuncu, söz konusu dönemde Samsunspor maçında 16, Eskişehirspor maçında 32, Ankaragücü maçında 29, Bursaspor maçında 1, Medical Park Antalyaspor maçında 44, Kayserispor maçında 11, PSV Eindhoven maçında 12, Mersin İdmanyurdu maçında ise 16 dakika olmak üzere toplam 161 dakika sahada kaldı.

Adrian, Betasus UEFA Avrupa Ligi'nde PSV Eindhoven ile yapılan rövanş maçında, Kardemir Karabükspor ve Gaziantepspor maçında ise forma giyme şansı yakalayamadı.Adrian, bordo-mavili takımda lig, Avrupa kupası ve Türkiye Kupası olmak üzere forma giydiği 34 maçın 17'sinde ilk 11'de sahaya çıktı.    

 GOLÜ YOK

Forvete dönük oynayan orta alan oyuncusunun bu sezon golü bulunmuyor. Lig, Avrupa kupası ve Türkiye Kupası'ndaki 34 maçta forma giyen orta alan oyuncusu bu maçlarda gol atma başarısı gösteremedi. Polanyalı transferlerinde hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor'da bu kategoriye Adrian'da dahil oldu. Adrian'ın sezon sonu iyi bir teklif gelmesi durumunda takımdan gönderilebileceği ifade ediliyor.