Trabzonspor'da transfer harekatı erken başladı. Bir yandan Süper Final'de ikinci sırayı elde edip Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyi amaçlayan bordomavililer, diğer yandan gelecek yıl şampiyonluğu kovalayacak bir takım kurmak istiyor. Bu doğrultuda ciddi adımlar atan Karadeniz ekibi, devre arasında kiralanan Sapara'nın bonservisi için kendilerine başvuran Gaziantepspor yönetimine takas teklifinde bulundu. Glowacki'nin yerine kaliteli bir stoper, Burak'ın yanına ise yerli bir golcü arayan Trabzonspor, G.Antepli Dany Nounkeu ile Muhammet Demir için teklif yaptı.


SÜPER FİNAL'DEN SONRA KESİNLEŞECEK

Gaziantepspor'un son haftalardaki çıkışında büyük rol oynayan Sapara'nın bonservisini istemesi üzerine kırmızısiyahlı yönetimden böyle bir talepte bulunan Trabzonspor, Slovak yıldızla beraber bir miktar para vermeyi de göze aldı. Dany ve Muhammet Demir için geçtiğimiz sezon Ankaragücü'nden 200 bin euro bonservisle alınan Sapara'nın yanı sıra 3 milyon euro'luk bütçe ayıran Trabzonspor, Süper Final bitiminde temaslarını yoğunlaştıracak. Şenol Güneş'in de iki oyuncuyu çok istediği öğrenildi. 


FIRTINA, POLONYALILAR'IN BİLETİNİ KESECEK

Yeni sezon için oyuncu arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da gönderilecek isimler de şekillenmeye başladı. Celtic'e kiralanan Pawel Brozek ve ikiz kardeşi Piotr Brozek'i elden çıkarmayı düşünen bordo-mavili kulüp, sık sık sakatlanan Glowacki ile de yollarını ayıracak. Paulo Henrique'nin de bir Süper Lig kulübüne kiralanacağı öğrenildi.