Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Trabzonspor ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Aybaba, Trabzon deplasmanında 1 puan almanın önemli olduğunu dile getirirken şu ifadeleri kullandı;

"Sezonun en kötü oyunlarından birini oynadık. Veli'nin sakatlığı nedeniyle olmaması bizim orta alanda boşluk vermemize neden oldu. Çok geniş alan bıraktık. Çünkü Veli bizim orta sahadaki tempomuzu ayarlayan oyuncuydu. Onun sakatlığında Oğuzhan ve Necip’le oynadık.

Rakibimiz ligdeki konumu nedeniyle önemli bir maçına çıkmıştı ve dirençliydi. 3 net pozisyonumuz vardı, değerlendiremedik. Bunlardan birini atsaydık daha farklı olabilirdi. Bunlar hep bizim için tecrübe oluyor. Bundan sonra oyuncularımızı bu konularda uyarıp bu hataları yeniden yapmamaya çalışacağız.

Tempo olarak sorunluyduk. Holosko'nun maçtan önce ateşi vardı. Fernandes'in arka adelesinde bir sorun vardı, ona rağmen oynadı. Biz de ondan düşük tempoyla oynamasını istedik. Sonraki maçlarda eski tempomuzu yeniden yakalamamız gerek.

McGregor zaten birkaç maçtır sakat sakat oynuyordu. Bildiğiniz gibi bu maçtan önce de elindeki ağrıları artınca oynamadı. Onun yerine Cenk'i oynattık, çok da iyi oynadı.

Sol kanatla ilgili sürekli hamle yapmak zorunda kalıyoruz. Futbol bu. Bugün böyle yarın farklı olur. Bu futbolla Trabzon gibi zorlu deplasmanda 1 puan almak iyi diye düşünüyorum."