Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda sahasında İstanbul Güngörenspor'u 2-0 yenerek tur atlayan Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, rakipleri karşısında hak ettikleri bir skorla turu atladıkları için mutlu olduklarını söyledi..
 
Güneş, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk maçlarına çıktıklarını belirterek, ''Tur atlamak önemliydi. Hak ettiğimiz bir skorla turu atladığımız için mutluyuz'' dedi. 

Diğer taraftan ise maçta bazı oyuncularını görme şansları bulduklarını ifade eden Şenol Güneş, ''Sakatlığı olmayan performans olarak sahaya çıkmaya hazır olan oyuncuları oynattık. Ensobet Oyuncular iyi niyetliydiler. Ama antrenmandaki performanslarından daha düşük performans gösteren oyuncular vardı. Rakipten yetenekli, kaliteli beceri olarak daha üstün takımız. Bunun da sonuca yansıması normal'' diye konuştu. 

Sakatlığı bulunan Glowacki'nin Samsunspor maçında forma giyemeyeceğini ifade eden Güneş, Aykut'un ise maça yetişmesini umduklarını kaydetti. 

Güneş, son dönemlerde tartışılan Adrian hakkındaki bir soru üzerine ise ''Adrian'ı sürekli oynatıyorum. Belki oynatarak ona kötülük yapıyorum. Adrian'ın bundan daha iyi oyuncu olduğunu biliyoruz'' yanıtını verdi.

 

Editör: TE Bilişim