Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı hayatını kaybetti.

Pazar günü geçirdiği kalp krizi sonucu, Acıbadem Bursa Hastanesi'nde yoğun bakıma kaldırılan 66 yaşındaki Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı hayatını kaybetti.
İbrahim Yazıcı, Cumartesi günü geçirdiği kalp krizi sonrası hastaneye kaldırılmıştı. Yazıcı, 3 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. 1993-1995 yılları arasında Bursaspor Kulübü Başkanlığı'nı yürüten İbrahim Yazıcı, 2008 yılında yeniden başkan seçilmişti.

DOKTORUNDAN AÇIKLAMA
Bursa Acıbadem Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nadir Şener şu açıklamayı yaptı: Bildiğiniz gibi İbrahim Yazıcı kalp durması ile hastanemize geldi, yoğun bakıma kaldı. Bu sabah yeniden kalbi durdu ama geri döndürüldü. İbrahim Yazıcı'yı 13:40 itibariyle kaybettik. Tüm sevenlerine ve Bursaspor camiasına başsağlığı dileriz.
1948 yılında Bursa'da doğan İbrahim Yazıcı, lise mezunuydu. Yazıcı Turizm Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yapan Yazıcı, 2007 yılından bu yana Bursaspor Kulübü Başkanlığı'nı yapıyordu. 20. Dönem Bursa, 21. Dönem Muğla Milletvekilliği de yapmıştır. Evli ve iki çocuk babası olan Yazıcı, Bursaspor'a tarihinde ilk şampiyonluğu yaşatan başkan olarak tarihe geçmiştir.

İBAHİM YAZICI KİMDİR?
1948 yılında Bursa'da doğan İbrahim Yazıcı, lise mezunudur. Yazıcı Turizm Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yapan Yazıcı, 2007 yılından bu yana Bursaspor Kulübü Başkanlığı'nı yapıyordu. 20. Dönem Bursa, 21. Dönem Muğla Milletvekilliği de yapmıştır. Evli ve iki çocuk babası olan Yazıcı, Bursaspor'a tarihinde ilk şampiyonluğu yaşatan başkan olarak tarihe geçmiştir.

Editör: TE Bilişim