Kulüpler, Göksel Gümüşdağ başkanlığında maçların naklen yayınları, yani havuz sistemi gibi konuları masaya yatıracak ve yeni gelir kaynakları için projeleri değerlendiredi. Toplantıda, 18 kulüpten sadece Fenerbahçe ve Trabzonspor'un temsilcileri yer almadı.

Toplantının ardından Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Yayın hakları ve sponsorluk gelirlerinin Kulüpler Birliği tarafından üstlenilmesini tartıştık. Konunun son derece önemli olması nedeniyle basın açıklaması hazırladık. Türkiye'de geç kalınmış bu sürecin bir an önce başlanılması lazım. Bu toplantıya katılan tüm kulüp temsilcilerimizle mutlak mütabakat içerisindeyiz. Almanya, İngiltere, Fransa, İspanya ve İtalya gibi kaynak yönetiminin Kulüpler Birliği tarafından yapılması gerekiyor. Kulüpler Birliği altında Süper Lig A.Ş'nin kurulması gerekiyor. TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüştük. Bu konuyla ilgili SPor Bakanı, Başbakan ve Cumhurbaşkanımızla görüşeceğiz. 7 Nisan'da yeniden toplanacağız. Süper Lig A.Ş.'nin bir an önce kurulması için hepimiz anlaşam sağladık" açıklamasını yaptı.

Gümüşdağ ayrıca, "Öncelikle yayını kimin yöneteceğine karar vereceğiz. Yayın ihalesinin Kulüpler Birliği tarafından yapılmasını düşünüyoruz. Yayın gelirlerinin 2017 ihalesinde bir, bir buçuk kat artacağını düşünüyorum" diye konuştu.