Serdal Adalı, Mustafa Denizli’den söz aldı. Capello’nun; kulübü ve takımı tanıyıncaya kadar süre geçeceğini düşünen Adalı, seçimi kazanmasıBeşiktaş’ta başkanlık yarışında Fikret Orman’ın karşısına çıkan Serdal Adalı, teknik direktör tercihini yerli hocadan yana kullandı. Rus Milli Takımı Teknik Direktörü Capello ile de görüşen Adalı, yabancı bir çalıştırıcının hemen adapte olamayacağını düşünerek Mustafa Denizli’de karar kıldı. Denizli’nin takımı ve ligi çok iyi bildiğini, Beşiktaşlılar tarafından çok sevildiğini bilen Adalı’nın bundan dolayı Denizli’yi tercih ettiği ve tecrübeli çalıştırıcıdan da söz aldığı dile getirildi.

Siyah-beyazlılara şampiyonluk kazandıran Mustafa hoca, geçen sezon Çaykur Rizespor’u da 1. Lig’den Süper Lig’e çıkarmış, ancak anlaşma sağlayamamıştı. Fenerbahçe de bir dönem Denizli ile flört etmiş, ancak bu konuşma resmi teklif düzeyine kadar gelememişti.

Adalı’nın ikinci bomba olarak Samuel Eto’o ile anlaştığı, ancak bunu bir seçim malzemesi yapmak istemediği dile getirildi. Kamerunlu oyuncuyla prensip anlaşması sağlandığı, yıllık 5 milyon euroluk ücret karşılığında el sıkıştığı dile getirildi. Serdal Adalı, başkan olması durumunda bu futbolcunun transferini gerçekleştirecek, ancak paranın yarısı kulübün kasasından çıkacak. Kalan kısmının ise sponsorluk şeklinde cepten karşılanacağı dile getirildi. Adalı’nın, hocanın istemesi durumunda Quaresma’yı da hemen Beşiktaş’a getireceği belirtildi. durumunda Denizli’yle yeniden bir araya gelmeye karar verdi.