UEFA'nın Fenerbahçe Vaslui maçına resmi siteden hakemini açıklamaması , sosyal medyada " FB hakemi satın almasın diye son gün açıklanacak " şeklinde geyik haline gelen bu konunun aslında FB açısından büyük bir sıkıntı.

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turunda Romanya'nın Vaslui takımı ile karşılaşacak.

AVRUPA TEHLİKESİ KAPIDA

Geçen sene futbolda şike iddiaları yüzünden Avrupa'dan men edilen Fenerbahçe bu senede aynı tehlikeyle karşı karşıya.


AEK VE FENERBAHÇE ŞÜPHELİ TAKIMLAR

UEFA'nın resmi sitesinde yayınlanan Şampiyonlar Ligi 3. Tur karşılaşmasının hakemleri açıklanırken sadece iki takımın hakemleri belli olmadı. Takımlardan biri Yunan takımı AEK, diğeri Fenerbahçe. AEK'nın eski başkanı Makis Psomiadis'in kulübü dolandırdığı gerekçesiyle UEFA tarafından mali disiplin soruşturması açılan AEK hala UEFA tarafından mimli takımlar arasında.

FENERBAHÇE'NİN DOSYASI İNCELEMEDE

UEFA, Türkiye'de futbolda şike iddialarına yönelik tahkim kurulunun sunduğu raporda Fenerbahçe'nin dosyasını hala incelediği biliniyor. Futbol otoritelerinin görüşüne göre; UEFA'nın 4 gün kalmış bir maça hala hakem atamaması takımlardan birinin mutlaka şüpheli olduğu anlamına geliyor.

FENERBAHÇE'NİN DOSYASI ÇOK KARIŞIK

Infantino geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada UEFA disiplin müfettişlerinin Türkiye Futbol Federasyonu Etik Kurulu'nun 'şike iddialarıyla' ilgili kararını içeren dosyaların üzerinde çalıştığını açıkladı. İnfantino,"Ortada karışık ve büyük bir dosya var. Disiplin organlarımız prosedürü uyguluyor. Bu binlerce sayfa anlamına geliyor." dedi.

TRANSFERDE SESSİZ KALDILAR

Fenerbahçe'nin bu sene transferde sessiz kalması bu haberi de doğrular nitelikte. Yönetim UEFA'nın son kararrını beklemeden hareket etmeme karaı almıştı.


Editör: TE Bilişim