Fenerbahçe kalecisi, Sabri'nin oyuna provokasyon amacıyla girdiğini ve ortamı gererek görevini yaptığını iddia etti.

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, FB TV'ye açıklamalarda bulundu.

Volkan Demirel, Galatasaray takımının derbi maça provokasyon amacıyla geldiğini ileri sürerken, "Maç öncesi başlatılan alkış olur mu-olmaz mı tartışmaları, soyunma odasında maç öncesi söylenen şarkılar, sanki hep bu amaç için yapıldı. Sabri, artık beni tanımayacağını söylemiş. Önemli değil. Zaten beni tanımasına imkan yok. Sabri oyuna taktik olarak değil, tamamen provokasyon amacı ile girmişti. Görevini yaptı" diye konuştu.

Sabri'yle yaşadığı pozisyonu da anlatan file bekçisi, "Son dakikada olanlara gelince ise; rakibi perdelemek benim hakkım, zaman benim lehime işliyor. Sırtımı dönerek topun dışarıya çıkmasını sağladım ama o beni arkamdam itekledi. Ardından vücut vücuda bir temas oldu ve Sabri boynuma sarıldı" dedi.

Volkan, "Beni tanıyanlar tanıyor. Gökhan Zan, Burak, Selçuk gibi düzgün insanlar da vardı ama Eboue, Riera, Drogba ve Melo'nun yaptıkları farklı. Galatasaraylılar sahada her şeyi yaptı. Bizle dalga geçip, bütün her şeyi yapıp bizim ceza almamızı istediler. Basını toplayıp şov yapmaya gerek yok" suçlamasında bulundu..