Sezon başında transfer olduğu Trabzon’da, gerek sakatlıklar gerekse uyumsüreci sebebiyle beklenilen performansa ulaşamamıştı Volkan Şen. Ancak 2. yarıda takımıyla birlikte çıkışa geçen genç yıldız, son 2 haftada Beşiktaş ve Sivasmaçlarında sergilediği futbolla zirve yaptı.

Verilen şansı iyi değerlendirdiğini söyleyen Volkan, “İnişli-çıkışlı grafik sergilediğim doğru. Ama sonuçta yeni bir takıma geldiğim unutulmamalı. Artık alışma sürecini tamamladım. Trabzon’da çokmutluyum, benim adıma her şey iyi gidiyor. İlk 11’de oynadığım sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Sivas maçında Betvole çok çok iyi oynamadım. Ama attığım gol galibiyeti getirdi. Maçtan sonra takım arkadaşlarım beni tek tek kutladı. İnanın çok duygulandım. Trabzon’a arkadaşlık ortamı müthiş. Daha iyi olacağıma ve yeniden Milli Takım’a yükseleceğime inanıyorum” diye konuştu.

"ŞENOL HOCA, ÇOK BAŞKA"
Süper Lig’de Cuma günü oynayacakları G.Birliği maçını kazanmaları halinde play-off’u garantileyeceklerini ifade eden genç yıldız, sözlerine şu şekilde devam etti: “Artık hesap-kitap zamanı. Kalan 4 maçımızı da kazanarak, play-off’a puan farkını azaltarak girmek istiyoruz. Takım arkadaşlarım ve ben elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Yoğun maç trafiği nedeniyle bazı sıkıntılar yaşanabiliyor. Ancak Şenol Güneş hocamız, bu anlamda müthiş işler çıkartıyor. Rotasyonu iyi yapıyor. Çok farklı bir teknik adam. Kendisini kutlamak gerekiyor.”
 

Editör: TE Bilişim