Beşiktaş maçında oyundan alınması tepki gösteren Trabzonsporlu Volkan Şen'e teknik direktör Güneş'in raporu doğrultusunda para cezası verilecek.

 

Beşiktaş karşısında çok önemli bir galibiyet alan Trabzonspor'da karşılaşmanın 64. dakikasında oyundan alınmasına tepki gösteren Volkan Şen'e ceza yolda.

 

Oyundan alındıktan sonra kulübeye uğramadan soyunma odasının yolunu tutan, tünel girişinde de el-kol hareketleri yapıp yere tekme savuran Volkan'ın bu hareketleri, teknik direktör Şenol Güneş'i kızdırdı.

Güneş'in maç sonrası soyunma odasında konuşmadığı tecrübeli futbolcu için yönetime vermek üzere bir rapor hazırladığı öğrenildi.

Bu rapor doğrultusunda yönetimin, bu hafta içi toplanarak Volkan Şen'in durumunu görüşeceği ve futbolcuya büyük ihtimalle ağır bir para cezası ve uyarı verileceği gelen haberler arasında.

 

VOLKAN, TWİTTER'DAN ÖZÜR DİLEDİ

Bu arada Volkan Şen de Twitter hesabından yaptıklarının yanlış olduğunu belirterek, "Oyundan çıkarken yaptığım hareketler kazanma hırsından kaynaklanıyordu. Herkesten çok özür dilerim" açıklamasını yaparak pişmanlığını dile getirdi.