Trabzonspor Teknik Direktörlüğünün ardından yayıncı kuruluş Lig Tv'de Süper Lig maçlarını yorumlamaya başlayan Ersun Yanal'ın eşiŞenay Yanal ve kızı Femin Yanal, yuvalarının yıkılmasına, teknik direktörün sevgilisi İren A.'nın neden olduğunu ileri sürerek, manevi tazminat davası açtı. Şenay Yanal 250 bin TL, kızı Femin Yanal da 50 bin TL manevi tazminat istedi.

EVİNE GELMEDİĞİ İÇİN BOŞANMA DAVASI AÇILDI

Habertürk'te yer alan habere göre; Beykoz Asliye Hukuk Mahkemesi'nde avukatları Bülent Seyhan aracılığıyla açtıkları tazminat davasında anne-kız, Ersun Yanal'ın mesleği gereği sürekli evinden uzak kaldığını, ancak izinli olduğunda ailesi ile ilgilendiği için kariyerinin devam ettiğini belirtti.

Bu ilişki nedeniyle Yanal Ailesi'nin dağıldığı, huzurlarının yok olduğu, bu yüzden Şenay Yanal'ın boşanma davası açtığı hatırlatıldı.

PSİKOLOJİK DESTEK ALDILAR

Femin Yanal'ın, en ihtiyacı olduğu anda yaşanan olaylar nedeniyle babasını yanında bulamadığı, ağır travmalar geçiren anne-kızın psikolojik destek aldığı da iddia edildi.

TAZMİNAT DAVASI AÇTILAR

Evlilik dışı ilişkiyle kişilik haklarına saldırıda bulunduğunu iddia ettikleri İren A.'dan, Şenay Yanal 250 bin TL, kızı Femin Yanal da 50 bin TL manevi tazminat istedi.

Editör: TE Bilişim