Iğdır'da sanayi tesisleri bulunduğunu ve bunu geliştirmek istediklerini anlatan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, "Benim beyanatım tamamen ters anlaşıldı. Sanki ben Fenerbahçe'yi öldürün, bitirin dedim. Bugün iki sene geçti. Bu mahkemeler sonunda Aziz Yıldırım ceza yiyecek, maalesef Fenerbahçe de ceza yiyecek. Akıllıca bir tedbir alınmadı onlarla ilgili" diye konuştu.

Fenerbahçe ile menfaatlerinin aynı olduğuna işaret eden Ünal Aysal, Fenerbahçe'nin ligden düşmesinin Galatasaray'ı büyük sıkıntıya sokacağını belirtti.

Ünal Aysal, "Bizim karşımızda rakip olmayınca ben stadımı dolduramam. Bizim paraya ihtiyacımız var. 52 bin kişilik stadı ben nasıl dolduracağım. Galatasaray'da transfer durmaz. Bizim olgun bir kadromuz var. Çok fazla bir değişiklik olmaz. Bir iki kişi belki girer bir iki kişide çıkar. Ciddi bir değişiklik beklenmiyor. Bir gün Şampiyonlar Ligi finalini oynayacağız. Hedefimiz bu. O finali oynamak her takıma nasip olmuyor. Dikkat ederseniz son 10 sene içerisinde 8-10 takım bu heyecanı yaşıyor. Biz de onlar arasında olmak istiyoruz" dedi.