Fransa’da gelecek yaz düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’na doğrudan katılma hakkı kazanan A Milli Takımımız, İsveç ve Avusturya ile Mart ayında hazırlık maçları oynayacak. Ay-yıldızlı ekibimiz, İsveç’le 24 Mart’ta Antalya’da, Avusturya ile ise 29 Mart’ta deplasmanda karşılaşacak.


Geçtiğimiz yaz döneminde ismi çok uzun süre Galatasaray’la anılan İsveç’in dünyaca ünlü golcüsü Zlatan Ibrahimovic, Antalya’da oynanacak özel maçta ay-yıldızlı ekibimize karşı forma giyecek. PSG’de forma giyen kaptan İbrahimovic’in yanı sıra Trabzonsporlu Erkan Zengin, Beşiktaşlı Alexander Milosevic ve Kasımpaşa’nın deneyimli kalecisi Andreas İsaksson da kadroya çağrılmaları halinde karşılaşmada görev yapacak.

KASIM AYINDA KATAR VE YUNANİSTAN'LA OYNAMIŞTIK
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in, 2016 Avrupa Şampiyonası finallerine katılacak olan İsveç ve Avusturya ile karşılaşmayı özel olarak istediği ve bu ülkelerle gerekli anlaşmaların yapıldığı öğrenildi. A Milli Takımımız geçtiğimiz ay oynadığı özel maçlarda Katar’ı deplasmanda 2-1 yenerken, Yunanistan’la İstanbul’da golsüz berabere kalmıştı.