Spor Toto Süper Final'deki ilk maçında İstanbul'da Fenerbahçe'ye 2-0 yenilen ve ikincilik hayallerinden uzaklaşan Trabzonspor'da büyük moral bozukluğu yaşanıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, oynanan kötü ve silik futbol nedeniyle sert eleştiriler aldı. Emre'nin ırkçı sözlerle saldırdığı Zokora'nın ise gerekli tüm yerlere başvuru yaparak hakkını sonuna kadar arayacağı öğrenildi.

ZOKORA BÜYÜK ÜZÜNTÜ İÇİNDE

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun ırkçı söylemine maruz kalan Trabzonspor'un Fildişi Sahilli futbolcusu Zokora'nın olaydan dolayı büyük üzüntü içinde olduğu ve hakkını sonuna kadar arayacağı belirtildi.

Yakın çevresine, Emre'nin söyleminin kendisini çok rahatsız ettiği söylediği öğrenilen Zokora'nın kulüp yetkilileriyle görüştükten sonra başvurulacak mercilerin tespitinin ardından gerekli girişimleri yapacağı öğrenildi.

ULUSLARARASI PLATFORMA TAŞIYACAK

Trabzonspor'un da futbolcusuna bu konuda her türlü yardımı sağlayacağı ve Zokora'nın şikayetinin ardından uluslararası platformda da konuyu gündeme taşıyacağı vurgulandı.

ZOKORA'YA DESTEK

Bu arada Zokora, maçın ardından kendisine destek veren herkese twitter hesabı üzerinden teşekkür etti. İnternet forumlarında yorum yapan bazı taraftarlar ise, Zokora'nın sonuna kadar arkasında olduklarını ancak bu olayın Fenerbahçe karşısında ortaya konulan kötü futbolu perde arkasına atmaması gerektiğini vurguladı.

Editör: TE Bilişim