Bu sezon yaşadığı maç trafiği yüzünden yoğunluktan bir türlü kurtulamayan Trabzonspor yeni bir zorlu sürece giriyor. Üstelik bordo-mavililer bu zorlu dönemi gurbette oynayacağı kritik maçlarla atlatarak hedeflerine ulaşmaya çalışacak.

Spor Toto Süper Lig'de play-off'taki rakipleri Beşiktaş ve Sivasspor engellerini aşarak rahat bir nefes alan Trabzonspor, Gençlerbirliği, Antalyaspor ve Galatasaray maçlarıyla kritik bir döneme girecek. Söz konusu maçları taraftarından uzak gurbette oynayacak olan bordo-mavililer hem Spor Toto Süper Lig'de hemde Ziraat Türkiye Kupası'nda hedefine ulaşmak için zorlu maçlardan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Milanobet İlk olarak deplasmanda 16 Mart Cuma günü başkent temsilcisi Gençler birliği ile karşılaşacak olan

Trabzonspor, ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda 21 Mart Çarşamba günü Antalyaspor ile Antalya'da karşılaşacak bordo-mavililer ardından İstanbul'da 25 Mart Pazar günü Galatasaray ile karşılaşacak olan Karadeniz ekibi bu zorlu maçların ardından bu kez evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Bordo-mavili takım ligin normal süresinin bitiminde oynayacağı 4 maçın 2'ni kazanarak play-off'daki yerini sağlamlaştırmayı hesaplıyor.

Editör: TE Bilişim