Bilmem maç ile ne alakası var gibi gelebilir sizlere, lakin Kayseri Erciyesspor’un kalecisinin kale içinde ve tam orta yerinde dikine tuttuğu su şisesinin orada olmaması gerektiğini naçizane belirtmeden geçemeyeceğim.
Allah muhafaza, gelen bir topa uzanırken o şişenin göze batmaması içten bile değil!

Harika, Karadeniz’e özgü bir havada karşı karşıya gelen ligimizin iki idealist futbol emekçileri Fuat Çapa ve Mustafa Reşit Akçay’dan gülen taraf ev sahibi teknik adamın tarafı oldu.

Öncelikle ligin sadece üç takımdan ibaret olduğunu görenlere inat Trabzon’da da güzel ve göze hoş gelen bir futbol inşasının sergilendiğini görmek bizi mutlu ediyor işin açıkçası.

Hem ben Trabzonspor’da kadro olarak ta oyun performansı olarak ta rakiplerinden pekte geri kaldığını düşünmüyorum.

Yakında karaborsaya düşeceğine inandığım yerli futbolcu bakımından da geleceği en emin olan kulüplerinde başında gelmeye namzet bir Trabzonspor olduğunu bilmek sanırım karalar bağlayanlara da en sağlıklı done olsa gerek!

Soner’in sık sık kadroya girmesi, Kadir , Zeki, Abdulkadir ve Emre’nin kadroya girmesini ben alınmış galibiyetlerden daha çok önemsiyorum.

Fuat Çapa’nın öğrencileri bugün elinden geleni yaptı, lakin bu sezon evinde yenilmez armada olan Trabzonspor’u, hele Onur’lu Trabzonspor’u yenmek gerçekten zor, zordu.

İkinci yarı Yasin’in muhteşem golü sonrası bir ara oyun gitti geldi gibi oldu, lakin  Trabzonspor’un özellikle Henrique’nin olağanüstü paylaşımcı hissiyle haftanın adamı Olcan’a bıraktığı top  ile istediğini almasını bildi bordo mavili ekip.

Maoluda gün geçtikçe yıldız katkısı vermekte Trabzonspor’a ve ikinci yarı Trabzonspor’u bu ivmesiyle daha üst sıralara itecek en değerli etkenlerden  olacağını düşünüyorum siyahi oyuncunun.

Bugün ki oyuna kattığı görsel zenginlik ve golleriyle bunun habercisi oldu gibi.

Sonuç olarak geleneğin değişmediği bir günü yaşadık emektar H.Avni Aker’in çimlerinde.

Neydi bu: Trabzonspror’un evinde bileğinin yine bükülmediği ve eski oyuncularından birinin daha golünü kaydettiği, ilerde belleklerimizde kalacak üzere not edilen oyunun asıl hikayesiydi…