Yaptığı transferlerde büyük başarısızlık gösteren Sadri Şener ve yönetiminin aldığı en doğru karar sezon biter bitmez kongre kararı almasıydı.

Bazı isimler Sadri Şener'in aldığı bu kararın yanlış olduğunu savunuyor. İşte buna anlam veremiyorum!

Bu düşünceyi savunan kişi sayısının büyük bir azınlık olması benim için tabi önemli. Ama Trabzonspor başkanlığına en çok yakışcağını düşündüğüm isim olan Ahmet Ağaoğlu'ndan bu açıklamayı duymak beni şok etti.

Mayıs'ta kongre kararı alınmaması demek, Sadri Şener ve yönetiminin Aralık ayında yüksek ihtimal gideceğini bile bile bir transfer sezonunu daha geçirmesidir. Şimdi hangi akla hizmet Mayıs'ta kongre kararı alınması doğru bulunulmaz...

Sadri Şener'in verdiği doğru karar sonrası yanlışlar peş peşe gelmeye başladı bile... Trabzonspor tribünlerinde son haftalarda hızla artan siyasi isimler görüyorum!

Her zaman savunurum ve savunmaya devam edeceğim. Trabzonspor Başkanlık koltuğu bir Başbakan yardımcılığından etkilidir.

Trabzonspor'un siyaset üstü bir kurum olması gerekirken, siyasilerin oyuncağı haline düşmesi veya düşürülmesi beni şiddetle hayal kırıklığına uğratıyor.

Çok merak ediyorum önümüzdeki haftalarda Avni Aker'de oynanacak olan Gençlerbirliği maçında siyasiler haricinde protokole kimse giriş yapabilecek mi?

Orduspor karşısında oynanan futbol beni hiç mutlu etmezken, alınan galibiyet bu sene için en önemli ve değerli galibiyetti. " Trabzon Kümeye " diye bağıran Orduspor taraftarları kiminle dans ettiklerini düştükleri pozisyon sonrası görmüş oldular.

Son olarak Trabzonspor tribünlerinde kim ne derse desin, insani yönden en değer verdiğim isimlerin başında gelen ve Avni Aker tribünlerine büyük renk katan, herzaman emeğine saygı duyulması gereken Mehmet (Jan Marie) abimin evlilik teklifi ve karşılığında aldığı evet cevabı beni en az galibiyet kadar mutlu etti. Bu sene Avni Aker'de ağız tadıyla eğlenemedik. Yaz gelse de abimizin düğününde pasımızı atsak...