İDO, Bisikletliler Derneği işbirliği ile gerçekleşen “Çocuk Bayramı’nda Çocuklar Bisiklete Biniyor” etkinliğinde çocuklara ve ailelerine şenlik havasında geçen bir deniz yolculuğu yaşattı.

İDO, Bisikletliler Derneği işbirliği ile gerçekleşen “Çocuk Bayramı’nda Çocuklar Bisiklete Biniyor” etkinliğinde çocuklara ve ailelerine şenlik havasında geçen bir deniz yolculuğu yaşattı. Etkinlik kapsamında Sirkeci İskelesi’nde buluşan çocuklar ve ailelerinden oluşan yaklaşık 300 kişilik grup bisikletleri ile birlikte İDO’nun Sirkeci iskelesinden araba vapuruna binerek Maltepe sahiline geçtiler.

Keyifli bir deniz yolculuğu yapan çocuklar, kaptan köşküne de çıkartıldı. Kaptanla sohbet eden çocuklar vapurla ilgili merak ettiklerini kaptana sordular. Çocuklar, keyifli anların yaşandığı deniz yolculuğunun ardından, Bisikletliler Derneği’nin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği bisiklet kortejinde 1 saat boyunca sahil güzergahında pedal çevirdiler. Çocuk Bayramı’nı bisiklete binerek kutlayan ve keyifli bir gün geçiren çocuklar daha sonra tekrar Maltepe’den İDO’nun araba vapuru ile Sirkeci’ye dönüş yaptılar.

Bisikletliler Derneği Genel Başkanı Murat Suyabatmaz, “23 Nisan çocukların bayramıdır. Yetişkinler olarak sürekli bisiklet etkinlikleri yapıyoruz. Bu kez etkinliği çocuklar için yapalım istedik. Çocukların 11 yaşından itibaren kullanmaya hak kazandıkları bisikletleri var. Onlar belki gelecekte arabalı vapura binecekti. Ama biz şimdiden bindirdik. İDO’ya verdikleri katkı için teşekkür ederiz. Güzel bir yolculuk oldu” şeklinde konuştu.

İDO Kurumsal İletişim ve Pazarlama Koordinatörü Hande Ergünlü, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları harekete teşvik eden ve eğlenceli bir etkinliğe İDO olarak destek verdiğimiz için büyük mutluluk duyuyoruz. Kurumsal Sosyal Sorumluluk yaklaşımı açısından geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımız için böyle kıymetli çalışmalara devam edeceğiz” dedi.
Kaynak: iha