Bırakın 50.yılda şampiyon olmayı ,gelecek yüzyılda bile sampiyon olmamız mucizelere bağlıyken, birbirimizi kandırmayalım lütfen.

Elinde sihirli bir değnekle gezen Başkan varsa o başka. O kadar zor halimiz. Olsanız bile yedirmiyorlar, yedirmezler. 2010-2011 sezonunda olduğu gibi. Çünkü; Bir tane değil tam 3 tane, futbol diasporasının desteklediği metropol kuluple, Tff ile, Mhk ile mücadele ediyoruz. Onu da vazgeçtim, içimizdeki İrlanda'lılar varken ve tüm gücümüzü birbirimize karşı harcarken boşuna hesap yapmayalım dostlar, şampiyonluk hayal, şampiyonluk ütopya.. Kulubün kasası her ay bilmem kaç milyon açık verirken ve yakın gelecekte bu gerçek değişmeyecekken elde ne var? Parayı kazanan hoca, futbolcu, menajer ve banka gerçeğini değiştirebilir misiniz? Trabzonspor'un onca açmazına rağmen hayal satmanın başka kime faydası var?

Yani demem o ki.. Borç her geçen saat, her geçen gün,her geçen ay,her geçen yıl kabus misali artarken çözüm ne? Çözüm; Trabzonspor gerçekleriyle yüzleşmeli artık. Kendine gerçek hedefler belirlemeli.Geleceğini hayaller peşinde harcamamalı. Altyapıya önem vermeli, kurumsallaşmalı, sistem anayasasını yazmalı,kalıcı gelirler oluşturmalı.

Futbol kenti özelliğini korumalı ve geliştirmeli.Evlatlarımıza gereken önemi vermeli artık. Çok geç olmadan tüm bunları yapmalı..