Ankara’daki hain saldırının ardından Emniyet birimleri uyardı: Türkiye’ye yasadışı yollardan giren 14 canlı bomba, tüm illerde korkunç terör eylemi hazırlığında, dikkat! Bu uyarının ardından bomba yüklü araçlardan birinin Samsun’da görüldüğü iddiaları ve kiralık bir aracın da en son Giresun Keşap’ta GPS sinyalinin kesilmesi polisi alarma geçirdi.


POLİS ALARMA GEÇTİ!

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün tüm İl Emniyet Müdürlükleri’ne gönderdiği yazıda, 14 kişinin isimleri tek tek sayıldı. Buna göre, Süheyl Muhsin, Menzil Yunis, Haydar İsa, Ali El Ali, Huhayyed Muhayyar, Nadir İbrahim, Leys Muhiddin, Basil Meyve, Tarık Karam, Zahir Hahıf, HASAN Mansur, Ferid Bekir, Sehnan Seyya ve Rainiz Haydar adlı kişilerin Salih Müslim’e bağlı Kürt grupların yardımı ile hazırlandıkları, bu kişilerin güvenlik zafiyeti oluşturmak ve eylem yapmak için Türkiye’ye giriş yaptıkları ifade edildi.

BU PLAKALARA DİKKAT!

Tüm ülke genelinde 5 plaka ile irtibatlı olarak terör ve bombalama olaylarında kullanılma ihtimaline karşı tüm birimler uyarıldı. Yapılan açıklamada, Ankara, Diyarbakır, Hakkâri, Batman, Kayseri ve Adana gibi illerden çalınan biri çekici 5 aracın terör olaylarına karışma ihtimali olduğu bildirildi. Tüm birimlerin 06 AT 2594 plakalı çekici ile 21 AK 730, 21 ET 628, 25 AT 178, 38 FH 725 ve 30 AL 184 plakalı araçlara karşı dikkatli olunması istendi. Araçların görülmesi halinde süratli bir şekilde ilgili birimlerin bilgilendirilmesi belirtildi.

Samsun ve Giresun..!

Bomba yüklü araçlardan birinin Samsun’da görüldüğü iddiaları üzerine Ordu’da da alarma geçen Emniyet güçleri, TEDES ve MOBESE’lerin de desteğiyle şehre giriş yapan tüm araçları sıkı denetim altına almış durumda. Ankara katliamının ardından Türkiye’nin gündemine oturan bombalı araç konusunda Giresun’da da ilginç bir gelişme yaşandı. Alanya’da araç kiralama işi yapan bir firmanın sahte kimlik ve isimle kiralanan bir aracının en son Keşap’ta GPS sinyalinin kesilmesi polisi alarma geçirdi.