2016 SURVİVOR KADROSU ÜTOPYA EKİBİ.

Her yaptığı proje olay olan Acun Ilıcalının TV8 de yayımlanan seyircileri ekranlara kilitleyen Survıvor 2016 da da bomba gibi olacağa benziyor .Merakla beklenen survıvorın 2016 kadrosu haberimizin devamında .Ama bize kalıra bu sezon bomba gibi olacak .Muhteşem isimler ve muhteşem kapışmalarla dolu survıvorun olay kadrosu işte..

SURVİVOR SMS SIRALAMA SONUUCU İÇİN TIKLAYINIZ..

 İŞTE MUHTEMEL 2016 SURVİVOR KADROSU

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza survivor 2016'da yarışması bekleniyor. Şeref meselesi dizisi bittikten sonra Amerika'ya giden ünlü oyuncu Kerem Bursin'nin de Survivor 2016'da yarışması bekleniyor. İşte Benım Stılim y yarışması ile adını duyuran çok konuşan susmak bilmeyen tatlı ve cazgır kız Ayşegül Melisa Doğan Survivor 2016'da yarışacak. 

Güzel  Sunucu ve oyuncu Dilara Gönder, Ünlü Sanatçı Gökhan Tepe,TV8 yarışması olan Ütopya'da yarışmacı olan İnci Satır, Ünlü yakışıklı Oyuncu Kenan Emirzalıoğlu benzerliğiyle dikkatleri çeken İsmail,GÜzel şarkıcı Seda sayan ile Sinan Engin'in oğulları Oğulcan Engin,Ünlü Şarkıcı Özgün, bir çok dizide oynayan yetenekli ve bir o kadar güzel olan Oyuncu Selin Şekerci, Türkiye'yi temsilen Güney Kore'de gerçekleşen Uluslararası Erkek Güzellik Yarışması Manhunt International'da dünya birincisi seçilen ünlü ve yakışıklı genç kızların sevgilisi olan oyuncu Tolgahan Sayışman, Güzel Anadolu Efes'in pon pon kızlarından biri olan Tuğba İldiz, Şeref Meselesi'ndeki performansıyla adından söz ettiren Yasemin Allen'de Survivor yeni sezonunda yer alması beklenen diğer isimler. 
Editör: TE Bilişim