24 TEMMUZ CUMA HANGİ FİLMLER VİZYONA GİRECEK.

Bu hafta 1'i yerli toplam 8 yeni film vizyona giriyor. Deccal haftanın tek yerli filmi olarak sinema izleyicisiyle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Özgür Bakar'ın oturduğu yerli korku filmi farklı bir Deccal hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Deccal filminin yanı sıra İki Aşk Arasında, Darağacı, Kutupta Macera, Beden, Acemi Çapkın, Son 5 Yıl veKağıttan Kentler sinema salonlarındaki yerlerini alıyor.

DECCAL

Önemli yerli korku filmlerine imza atan Özgür Bakar Ammar: Cin Tarikatı, Azazil: Düğüm ve Helak: Kayıp Köy projelerinin ardından yeni korku filmi Deccal'a imza atıyor. Korku ve gerilim dozunun yüksek olduğu yeni korku filmi Deccal'ın oyuncu kadrosunda Öznur Serçeler, Duygu Paracıkoğlu, Bulut Köpük, Sait Genay ve Aysan Sümercan gibi isimler yer alıyor. Yüzyıllardır dünyaya geleceği ve insanoğlunun kabusu olacağı söylenen Deccal hikayesini perdeye taşıyor.

İKİ AŞK ARASINDA

Yıllar boyunca James Bond olarak izlediğimiz Pierce Brosnan, eskisi gibi bir ajan değil bir aşk adamını canlandırıyor. Film, What Happens in Vegas ve So Undercover filmleriyle adından söz ettiren Tom Vaughan tarafından yönetiliyor. Gündüzleri Cambridge Üniversitesi'ndeki görevini başarı ile sürdüren Richard Haig (Pierce Brosnan), geceleri tam bir aşk adamı olmaktadır. Her zaman daha fazlasını isteyen profesör tam da bu sırada Amerikalı sevgilisi Kate'in hamile olduğunu öğrenir ve baba olma fikri onu çok heyecanlandırır.

DARAĞACI

Bu hafta vizyona giren filmler arasında ikinci korku ve gerilim filmi olan The Gallows (Darağacı), genç oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Daha önce Good Fools filminde birlikte çalışan Chris Lofing ve Travis Cluff, Darağacı filminin hem yönetmenliğini üstleniyor hemde senaryosunu yazıyor. Oyuncu kadrosunda Cassidy Gifford, Ryan Shoos, Reese Mishler ve Pfeifer Brown gibi isimlerin yer aldığı film; daha önce bir tiyatro oyununda hayatlarını kaybeden eski öğrencilerin, yeni öğrencilere musallat olmasına odaklanıyor.

KUTUPTA MACERA

Haftanın aile ile izlenebilecek filmleri arasında yer alan Kutupta Macera, Spitsbergen adasında mahsur kalan üç çocuğun hayata kalma mücadelesine odaklanıyor. Grethe Boe Waal'ın yönetmenliğini üstlendiği filmde Kaisa Gurine Antonsen, Lars Arentz Hansen, Nicolai Cleve Broch, Per Kjerstad gibi oyuncular yer alıyor.

BEDEN

2015 Berlin Film Festivali'nde boy gösteren Beden filmi, Berlinale'den 'En İyi Yönetmen' ödülüyle dönmüştü. Bu hafta sinema salonlarımızı ziyaret eden filmin yönetmenliğini Malgorzata Szumowska üstleniyor. Senaryosuna Michal Englert ve aynı zamanda filmin yönetmenliğini de üstlenen Szumowska imza atıyor. Janusz Gajos, Maja Ostaszewska, Justyna Suwala ile Ewa Dalkowska gibi isimlerin yer aldığı film; annesinin hayata veda edişinin ardından anoreksiyaya yakalanan Olga'nın hikayesine odaklanıyor.

ACEMİ ÇAPKIN

 Sıcak havalarda içinizi daha da ısıtacak konusuyla Acemi Çapkın bu haftanın romantik-komedisi! Emmanuel Mouret'in hem yazıp hem yönettiği aynı zamanda başrolünü de üstlendiği film bu hafta vizyonda. Oyuncu kadrosunda Son Moda Aşk, Aşka Şans ver filmleriyle de adından söz ettiren Virginie Efira ve Anais Demousiter yer alıyor. Film, utangaç bir adam olan Clement'in kadınlar karşısındaki maceralarına odaklanıyor.

SON 5 YIL

Anna Kendrick, Jeremy Jordan, Natalie Knepp ile Tamara Mintz’in başrolleri paylaştığı film Jamie ve Cathy'nin birlikte geçirdiği 5 yıllı beyaz perdeye taşıyor. Richard Lagravenese'nin yönetmenliğini üstlendiği Son 5 Yıl, umut vadeden bir yazar olan Jamie ve oyunculuk kariyerinde olduğundan daha da geriye düşen Cathy'nin zorlu bir testten geçen ilişkilerine odaklanıyor.

KAĞITTAN KENTLER

John Green'in daha önce sinemaya uyarlanan bestseller romanı Aynı Yıldızın Altında'nın ardından yine en çok satan romanı Kağıttan Kentler'den uyarlanıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Jake Schreier otururken filmin oyuncu kadrosunda ise Cara Delevingne, Nat Wolff, Halston Sage, Cara Buono, Griffin Freeman gibi isimler yer alıyor. Film, kapı komşusu Margo'ya gönlünü kaptıran Quentin'in hikayesine odaklanıyor. 
Editör: TE Bilişim