6. Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali yapılıyor.

"CHA - 6. Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali Tilmaç'a İthaf Edilecek Yarın başlayacak olan 6. Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali'nde, 12 Haziran'da geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden usta oyuncu Sümer Tilmaç anılacak.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yaptığı açıklamada, bundan yakın bir zaman öncesi değerli usta oyuncu ve kıymetli dostu Sümer Tilmaç'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içinde olduklarını söyledi. Manavgat'ta düzenledikleri motosiklet festivaline usta oyuncu Tilmaç'ın hep katıldığını belirten Sözen, Türk sinemasına 50 yılını veren tiyatro ve sinemanın duayenin aynı zamanda bir motosiklet tutkunu olduğunu kaydetti. 

Sözen, "Usta oyuncu değerli büyüğümüz aziz dostum Tilmaç'ı hiç bir zaman unutmayacağız. Bu sene 6'ncısını yapacağımız Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali'ninde onu aramızda görememenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Allah rahmet etsin onu hiç bir zaman unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız. Festivalde motosiklet tutkunu dostlarımızla usta oyuncumuz Tilmaç'ı anacağız. 6. Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali'ni onun 50'ıncı yıl sanat hayatı anısına ithaf ediyoruz." diye konuştu. "  
Editör: TE Bilişim