İlerlemiş yaşına rağmen ikiz erkek bebeklerin bakımında eşine yardımcı olan Sevinç, "Allah'ın taktiri. İkizler benim için süpriz oldu. Ekonomik olarak biraz sıkıntı yaşıyorum. Ama çocuklarım sağlıklı büyüsün benim için yeter. Şimdi her iki eşimden toplam 15 çocuğum var" dedi.

85 yaşında ikiz çocuk sahibi oldu

Van'ın Bahçesaray İlçesi'nde 85 yaşındaki Abdullah Sevinç'in 20 gün önce ikiz erkek bebekleri dünyaya geldi. 10 çocuğu olan ilk eşi Hanife Sevinç'in 15  
yıl önce vefat etmesinin ardından kendisinden 39 yaş küçük Mihrinaz Sevinç ile evlenen Abdullah Sevinç'in 15 yıl içinde 2 erkek 1 kız çocuğu oldu. Yaklaşık 9 yıl boyunca çocuk yapmayan Abdullah ve Mihrinaz Sevinç yeniden çocuk yapmaya karar verdi.

İKİZLER SÜRPRİZ OLDU

Çocuk yapma kararının ardından eşinin hamile olduğunu öğrenen Abdullah Sevinç, doğum hazırlıkları yapmaya başladı. 20 gün önce doğum sancıları başlayan Mihrinaz Sevinç, Bahçesaray Devlet Hastanesi'nde müşahade altına alındı. Tek çocuk bekleyen Sevinç çifti, ikiz bebekle büyük bir sürpriz yaşadı. Erkek olan ikizlere, Hasan ve Hüseyin adını veren baba Abdulah Sevinç, ilerlemiş yaşına rağmen minik bebeklerle en az eşi kadar ilgileniyor. Çocuklarına mama veren ve uyutmak için çaba gösteren baba Sevinç, "Allah'ın taktiri. İkiz beklemiyorduk. Yaşım geçmiş. Ama sağlığım yerinde. Biraz da utanıyorum. Ama yapacak bişey yok. Bundan sonra da çocuk düşünmüyoruz. Bunlar bana yeter. 15 çocuğum oldu" dedi.