Survivor 2017 ünlüler kadrosunda yer alan Adem Kılıççı kimdir ve aslen nerelidir? Fenerbahçe Boks Şubesi üyesi olan Adem Kılıççı, Türkiye'yi sayısız turnuvada temsil etti. Adem Kılıççı Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda Türkiye'ye gümüş madalya kazandırdı. Adem Kılıççı'nın olimpik başarıları şu şekilde sıralanıyor; 2012 yılında 1.turda Türkmenistanlı Nursahat Pazziyev'i 14-7 yendi, 2.turda Sırp Aleksandar Drenovak'ı 20-11 yendi, çeyrek finalde Japon Ryota Murata'ya 17-13 yenilerek elendi.

SURVIVOR 2017 ADEM KILIÇÇI KİMDİR

Adem Kılıççı 1986'da Ağrı'da doğdu. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesi olan Kılıççı Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir. 2008 Yaz Olimpiyatları kapsamında 10 Ağustos günü 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a sayıyla yenilerek elendi. İlk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3'üncü raundu da 11-2 geride tamamlayan Kılıççı, müsabakadan da 14-3 yenik ayrıldı. 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda da Türkiye adına ter döktü.

2012 Londra Olimpiyatları'nda mücadele eden Adem Kılıççı'da dopinge rastlandı

Türk boksör Adem Kılıççı 2012 Londra Olimpiyatları'ndaki numunesinde dopingli çıktı.

Londra Olimpiyatları'nda beşinci olan milli boksör Adem Kılıççı'da doping çıktı, derecesi elinden alındı.

Milli boksör Adem Kılıççı'nın, 2012 Londra Olimpiyatları'ndaki numunesinden girdiği doping testi pozitif çıktı. Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nden (IOC) yapılan açıklamada, İngiltere'nin başkentindeki organizasyonda 69-75 kiloda boy gösteren ve beşinci olarak olimpik diploma alan Kılıççı'da dehydrochlormethyl testosterone (turinabol) isimli yasaklı maddeye rastandığı duyuruldu.
 
Fenerbahçe Boks Şubesi'nin sporcularından olan 31 yaşındaki boksörün doping kurallarını ihlal ettiğine, bu yüzden söz konusu organizasyondan diskalifiye edilmesine hükmedildi. Bu yüzden diplomasının geri alındığı, Uluslararası Boks Federasyonu (AIBA) ve Türkiye Olimpiyat Komitesi'nin (TMOK) gerekli adımları atacağı ve diplomanın IOC'ye dönmesini temin edecekleri belirtildi. Adem Kılıççı, 2017 Survivor yarışmasında Ünlüler takımında yarışıyor...

4 ŞUBAT SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

4 Şubat Survivor eleme adayları belli oldu. Gönüllüler Takımı'ndan iki kişi bu hafta eleme potasına çıkacak. Ada konseyinde ismi yazılan kişi Denisa oldu. Denisa takım arkadaşlarına sitem ederek sürekli eleme potasına olmaktan yorulduğunu söyledi. Denisa uzun zamandır takım arkadaşlarının tepkisini çekiyordu. Adada kulis yapmakla suçlanan Denisa'nın bu hafta elenip elenmeyeceği merak konusu.

Bir diğer eleme adayı ise Erdi oldu. Bireysel dokunulmazlığın sahibi Volkan, Erdi'nin performansını yeterli görmediğini söyledi ve onun ismini verdi. Erdi ise takım arkadaşlarına meydan okumayı ihmal etmedi.

4 ŞUBAT SURVİVOR’DA NELER OLDU?

Survivor’ın son bölümünde, parkurun ilk turunu Ünlüler Takımı başarıyla tamamladı. İlk turu kazanan Ünlüler galibiyetten emin bir havaya girdiler. İlk turda oyunu kaybeden Gönüllüler Berna Keklikler takım arkadaşlarına sert çıktı. Takım arkadaşlarının kendisine müdahale ettiğini düşünen Berna adeta çılgına döndü.

İkinci turda ise Gönüllüler’in muhteşem bir dönüşü vardı. Gönüller skoru 3-0’a getirerek oyunu Best Of turuna taşımaya çok yaklaştılar. Parkuru da 5-1 önde tamamlayarak duruma denge getirdiler.

Best Of Turu’nda ise ilk yarışma Serhat Akın ve Ogeday arasında yaşandı. Başa baş geçen mücadeleyi az bir farkla Serhat Akın kazandı.

İkinci oyunu kaybeden Berna Keklikler’in sinirleri bozuldu ve güzel yarışmacı ağlama krizine girdi.

Üçüncü oyunu Gönüllüler takımı kazandı ancak son oyunda Sema başarılı oldu ve dokunulmazlık Ünlüler Takımı’nın oldu. Böylelikle Gönüllüler Takımı’ndan iki kişinin eleme potasına girmesi kesinleşti.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK'TA BÜYÜK HEYECAN

Bireysel dokunulmazlık oyunu için ise büyük heyecan vardı. Yarışmacılar ip yardımıyla topu bir tepsi üzerinde tutmaya çalıştılar. Bir hayli efor ve dikkat isteyen bu yarışmada kıran kırana mücadele vardı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Volkan oldu ve Volkan konseyde bir kişinin ismini söyleme hakkı kazandı. Aynı zamanda Volkan bu hafta elenmekten kurtulmuş oldu.

Editör: TE Bilişim