Anne Hathaway yeni bir gönderme daha yaptı.ç

Anne Hathaway’den Jennifer Lawrence’a gönderme: Hollywood’da ‘yaşlı’ kadın oyunculara daha az rol verilmesi tartışmasına Anne Hathaway (32) de katıldı.
Glamour Dergisi’nin eylül ayı sayısına konuşan ünlü oyuncu Anne Hathaway, “24 yaşındakiler en iyi rolleri kapıyor” diye serzenişte bulundu. Hathaway’in bu sözlerle Jennifer Lawrence (25), Emma Stone (27) ve Emma Watson (25) gibi dönem filmlerinde boşrolleri alan oyuncuları hedef aldığı tahmin ediliyor. Ancak Oscar ödüllü oyuncu Hathaway, “Bundan şikâyet edemem çünkü ben de zamanında yaşımın avantajından yararlandım” dedi.
Hathaway, “Henüz 30’lu yaşlarımın başında olmama rağmen kendimi sık sık ‘Şimdi bu rolü niye 24 yaşındaki bir kıza verdiler’ diye sorarken buluyorum. Ben de 24 yaşındaydım ve bundan şikâyetçi değildim. Kabul etmek zor ama bu yaşlarda rekabet çok ve daha az rol teklifi geliyor. Demek ki işler böyle yürüyor. Şimdi tek yapabileceğim bugüne kadar yaptıklarımla insanlara güzel hikâyeler anlatabilecek filmler çekebildiğim için şükretmek” dedi.