Apple Watch 2 ne zaman satışa sunulacak sorusuna yanıtlar geldi.

Apple tarafından geliştirilen akıllı saat Apple Watch, bir süre önce tanıtılmış ve belirli ülkelerde satışa sunulmuştu. Yeni nesil akıllı saat, tüm ülkelerde satışa çıkmasa da oldukça iyi satış rakamlarına ulaşmış, ilgi gören teknolojik ürünlerden bir tanesi olmayı başardı diyebiliriz.

LG, Samsung gibi büyük markaların da akıllı saat üzerinde çalıştığı bilinse de, uzun süredir beklenen Apple Watch ilgisi diğer markalardaki kadar düşük olmadı, cihaz iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ile duyurulmuş ve bir süre sonra da satışa çıkmıştı.

Apple Watch için bir süre önce Türkçe dil desteği içeren güncelleme yayınlansa da Türkiye’de Apple mağazalarında Apple Watch satışı şimdilik yok diyebiliriz. Apple Watch daha ülkemize bile gelmemişken Apple Watch 2 için haberler gelmeye başladı. Kaynaklardan gelen habere göre Apple Watch 2 önümüzdeki yıl içerisinde tanıtılabilir. Tabi bu haberin doğruluğundan şüphe etmeden de geçmek mümkün değil, öyle ki Apple Watch için birbirinden farklı tarihler verilmiş fakat hiç biri tutmamıştı.

Bakalım Apple, yeni akıllı saat Apple Watch 2 için ne kadar bekleyecek, Apple’ın kullanıcıyı meraklandırma stratejisinin yeni akıllı saatte de uygulanacağını söyleyebiliriz. 
Editör: TE Bilişim