Aslı'da buldu aradığı aşkı.

HT MASA ekibi bu hafta Arda Turan’ın “Bir bakmışsınız Aslıhan’la evlenmişiz’ açıklamasını, Harbiye’deki Tarkan konserleri serisini, Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur’un bitmek bilmeyen düğününü ve Kemal Gülman-Feryal Gülman ikilisinin derinleşen kavgasını masaya yatırdı...
Sarıyer’de bir mekânda sevgilisi Aslıhan Doğan’la yemek yiyen Arda Turan, çıkışta basın mensuplarına ‘Her an evlenebiliriz’ açıklaması yaptı. Ne düşünüyorsunuz?

Esin Övet: Ah şükür. Toplum olarak göbek atacağız. Düğüne muhtemelen beni davet etmez ama olsun ben gitmiş gibi keyifleneceğim. Kıymetli Arda’mız evleniyor daha ne olsun. Yıllardır “Evlendi”, “Evlenecek”, “Evlensin” yorumlarından ona da gına geldi belli ki. Artık ne yapsın “Yetti gayrı” deyip basacak imzayı. Şahsi fikrim kimseyi zorlamamak ama Arda gerçekten bunu hissediyorsa hiç düşünmesin. Bir ömür boyu mutlu olsun inşallah. Oben Budak: Uzun ilişkilerden çıkan hemen herkes karşısına çıkan ilk güzel seçimde evet demek için can atıyor. Bu yüzden evlenebilir. Arda Turan ailesine önem veren bir birey anladığım kadarıyla, bu yüzden Aslıhan Doğan medyatik olmamasıyla, cemiyete yakın hayatıyla aile için daha cazip gelebilir. Bülent İpek: Arda Turan önceki sevgilisiyle evlilik haberleri yapıldıkça düğünü erteliyor, nikâh tarihi yazıldıkça tekzip ediyordu. Şimdi yeni sevgilisiyle evlenebileceğini söyleyerek o evlilik fallarının açıldığı günlere geri mi dönmek istiyor? Bence artık Arda’nın evlenip evlenmeyeceği söylentileri değil, Barcelona’da başarılı olup olamayacağı merak ediliyor. Reşat Balcıoğlu: Eee evlensin, bundan daha normal ne var? Bulmuş güzel kızı, seviyorsa ki seviyor, çünkü yayından ayırmıyor, bu kez aşkını kameralar önünde yaşıyor. Arda iş hayatındaki başarısını özel hayatında taçlandırmak istiyor. Mutluluklar dileriz. Tayfun Topal: Her erkeğin özlemi iyi bir eş ve sonrasında çocuktur. Arda, Aslıhan Doğan’da aşkı buldu. Neden evlenmesinler ki? Bahsettiğimiz ayakları yere basan biri, sokak serserisi değil ki. Bir de Arda bu ilişkide daha önceki ilişkilerinde hiç olmadığı kadar samimi.
‘Türkiye’nin bu konsere çok ihtiyacı varmış’
 Tarkan’ın Harbiye’deki konserlerini ve öze dönüş mesajını nasıl buldunuz. Tarkan kısa ve net konuşup, birlik mesajı verdi...

E.Ö.: İlk gecesine gittim, izledim ve düşüncelerimi yazdım. Tarkan özel bir adam. Ve insanlara mutluluk veriyor. Gönül daha çok görüşmek ama olmuyor işte. Bu kadar öğüten, harcayan, sıkılan bir ülkede kendini saklıyor, koruyor Tarkan. En doğrusunu yapıyor. O.B.: Ayakta alkışladık. Yanına Erkan Oğur’u alıp öyle güzel türküler paylaştı ve öyle iyi mesajlar verdi ki ülkenin kargaşasından sıkılan bireyler olarak bizi çok mutlu etti. Ben o gece eve o türküler sayesinde mutlu döndüm, bunu söyleyebilirim. B.İ.: Tarkan da bizim Arda Turan gibi milli bir değerimiz. Her kesimden insan hâlâ Tarkan ile eğlenip mutlu olabiliyor. Sesi, şarkıları, şovu bir yana, dikkatli duruşuyla da toplumsal olarak ortak değer. Bu günlerde ortak değerlere her şeyden daha çok ihtiyacımız var. Bence devlet masrafını üstlenip Tarkan’ı farklı şehirlerde konserlere ikna etmeli, insanları stadyumlara toplayıp birlikte eğlendirmeli. R.B.: Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Tarkan gibi bir megastarın birlik, beraberlik ve barış çağrısı yapması çok güzel bir davranış. Ama Tarkan sadece kendi konserinde değil sahne almadığı zamanlarda da ulusal yas yaşadığımız günlerde ortaya çıkıp böyle mesajlar versin. Tarkan’cığım sadece konserlerde değil diğer zamanlarda da sosyal mesajlar bekliyoruz. T.T.: Tek kelimeyle muhteşem! Türkiye’nin bu konsere çok ihtiyacı varmış. Konserinde türküleri seslendirerek türkülerimize değer kattı. Toplumda türkü dinleyenlere tepeden bakılır ama Tarkan sayesinde türkülerimizi özlediğimizi fark ettik. Diyorum ki keşke 10 tane daha Tarkan’ımız daha olsa. Medar-ı iftiharımız.
'Evlenirsem hayranlarım azalır anlayışı bitti'